alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Sokkesko

 
[429]
Pris
167 kr. - 2.380 kr.
1672380
1 / 9
Side:af 9

Til løberen, til bevægeren, til vandreren har vi skabt komfortable sokkesko

Når du skal ud ved skovsøen og nyde udsigten fra toppen, skal du have komfortable og stabile sko, til at bære dig hele vejen. Du, skal bare nyde turen og den fantastiske udsigt. adidas sokkesko giver dig total komfort og ekstra energi på trailet. Alle dine skridt bærer dig længere ud på det eventyr du drømmer om - helt uden ømme fødder. Vi ved alle sammen, at naturen er med til at lade vores batterier op. Og nu kan du lade dem op, med god samvittighed. Flere af vores sokkesko indeholder Parley Ocean Plastic®. Dette er lavet af genanvendt plasticaffald som er indhentet fra verdens strande, kystlinjer og kystområder. På den måde er det eneste aftryk du sætter dét, dine fødder efterlader i skovbunden. Sokkesko med støddæmpende Boost teknologi giver dig en mellemsål, som understøtter dine fødders bevægelser og tilpasser sig ujævne overflader. Overdele i Primeknit giver en åndbar sokkesko, som former sig efter dine fødder og holder dem tørre.

Sokkesko som passer til både vandring og hverdag

Det er ikke kun den ivrige vandrer, som kan nyde godt af de komfortable og stabile adidas sokkesko. Selvom de er skabt til vandring, fås der også versioner som passer perfekt til hverdagsbrug. Er du meget på fødderne, findes der sokkelignende sko fra adidas med overdel i Primeknit. De er skabt til, at give dig langvarig komfort og sublim stabilitet på trails med ujævnt terræn. Den lette EVA mellemsål og Continental™ ydersål i gummi, støtter din fod hele dagen. Her får du vandresko, som også passer ind i den aktive garderobe. De fås i klassiske sorte og grå nuancer, men savner du mere farve i dagligdagen eller på vandreturen, så kan du vælge versioner med stærke pangfarver og spændende grafik.