alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

nederdele og kjoler til kvinder

 
[107]
1 / 3
Side:af 3

Fuldend garderoben med vores udvalg af kjoler og nederdele til kvinder

Hvis der er noget i garderoben, der kan redde en trist hverdag, er det en afslappet nederdel eller kjole. De er perfekte i kombination med et stort udvalg af toppe og alsidige nok til at passe ind i mange forskellige udtryk. Sportskjoler og sportsnederdele giver dig fleksibilitet og bevægelsesfrihed, så du kan give dig fuldt ud, samtidig med at det stilfulde design kan kombineres med dagens øvrige outfit.

Opgrader dit hverdagslook

Nederdele og kjoler til kvinder kan bæres på et utal af forskellige måder, hvilket gør dem til noget af det mest alsidige, du finder i klædeskabet. Så sørg for altid at have et udvalg klar på hylden eller bøjlerne. Så kan du frit afprøve forskellige længder, snit og pasforme alt efter lejligheden eller dagens humør. Uanset om programmet står på fest, arbejde eller noget mere afslappet, giver en kjole eller nederdel dig rige udtryksmuligheder. Du kan gå efter et klassisk feminint look eller udforske et mere kantet udtryk. Gå på opdagelse i de mange muligheder med adidas’ udvalg af kjoler og nederdele til kvinder.

En moderne klassiker

Nederdelen er og bliver en udødelig klassiker og har været fast inventar i de fleste kvindegarderober i flere generationer. I adidas’ udvalg af både sporty og sportsegnede nederdele finder du en række bud på nutidige versioner af denne tradition. Den alsidige nederdel er let at tilpasse til nutidens look, og den giver ideelle muligheder for at opretholde en aktiv livsstil. Vælg et figursyet snit med de mere stramtsiddende varianter eller en afslappet, længere og mere løstsiddende stil – valget er dit i adidas’ udvalg af nederdele til kvinder.