alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sportssko

 
[1852]

Sportssko der indtager de ønskede underlag

Vi lever og ånder for at klæde dig på til alle dine sportsaktiviteter. Og vi har styr på det. Siden 1949 har vi udviklet og designet uendeligt mange par sportssko til alt lige fra motionister til professionelle. Uanset hvilke sportsgrene du brænder for, så har vi altid et par sko, der indfrier dine forventninger. Der er dømt fod-sport af alt fra de stille slags og op til de ultrahurtige aktiviteter. Afslappende dage ved poolen, campingture eller afslapning derhjemme. Du kan ikke undvære badesko, der tilpasser sig dine fødder på nul komma fem. Løb er lig med at presse sig selv til nye personlige tider og hurtige sejre. Sportssko til løb med Boost-teknologi sætter nye standarder for hurtighed takket være energireturnering. Du får medvind på løbebanen med vores innovative sål-udviklinger. Basketballsko med Bounce får dig op i højderne med effektivitet, og når du lander, kan du nyde maksimal stødabsorbering.

adidas sportssko til alle fodformer, størrelser og sportsgrene

Hvad navigerer du på? Asfalt, græs, kunststof, grus, trægulv eller noget helt sjette? Fortvivl ikke, for sportssko fra adidas indtager alle flader med stabilitet. Også når du svinger ketsjeren på tennisbanen og har brug for Torsion System i sålerne, som tilmed også tilpasser sig underlaget perfekt. Højkvalitetspigge på golfsko lader dig stå fast i græsset, når du sigter mod hole in one. Ligeledes kan du indtage grønsværen til rugby eller fodbold i velsiddende sportssko med knopper, der er designet til omstillingsparathed på banen. Vandtætte overdele med GORE-TEX® giver dig mulighed for at vandre stierne tynde i alt slags vejr. Sportssko med Primeknit er til de lunere årstider, hvor de sok-lignende designs sikrer fleksibilitet og åndbarhed omkring fødderne. På de ekstra varme dage kan du trække i sportssko med mesh-indsatser, der er garanti for yderligere ventilation. Lugt kan du også slippe af med efter mange timers intens træning. OrthoLite® bidrager nemlig med antibakteriel virkning.