alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Padeltennis

 
[206]
Shop vores sortiment, find en partner og ram banen

Gear op og kom i gang

Uanset om du er nybegynder eller professionel, så er det nye adidas-udstyr til padel her for at hjælpe dig med at præstere dit bedste på banen. Se hele udvalget, vælg dine favoritter - og en partner - og kom ud på banen!
1 / 5
Side:af 5

Padeltennis: udfordrer din krop maksimalt!

Tak til den mexicanske sport for også at ramme Danmark! Padeltennishaller her, der og allevegne. Hop med på den sjove og effektive sportsgren, der blander tennis og squash! Slå drillende og tekniske slag med dit effektive bat, så du kan vinde en doublekamp og have det hylende skægt undervejs. Padeltennis er naturligvis indlemmet i vores i forvejen omfattende sportsunivers. Kom ud og sved, og mærk kroppen lever. Effektiv AEROREADYTM sørger for at holde dig tør. Teknologiens svedtransporterende virkning leder fugt væk fra huden. Lav de rette tekniske arm- og bensving! Elastan i padeltennis-tøj giver den nødvendige strækbarhed, så du ikke begrænses i dine bevægelser. Padeltennis ude eller inde? Du vælger selv. Til spil under åben himmel er UV-beskyttelse på toppen af materialerne med til at beskytte dig, så din hud beskyttes. Bær også et par padel briller for at skærme øjnene effektiv af.

Padel: sæt det afgørende slag ind!

Bevæg kroppen kombineret med socialt samvær. Som mange andre sportsgrene er padeltennis hele pakken. Hos adidas klæder vi dig på til single- eller doublekampe. Spil bander og snyd modstanderen med fart og frækhed – naturligvis med bæredygtighed direkte på kroppen. Primegreen er 100 procent genanvendt polyester uden brug af ny plastik. Teknologien reducerer emissioner og ressourceforbruget for hele klodens bedste. Løs eller tætsiddende pasform? Vælg tøj med komprimerende effekt, når muskelstøtte ønskes. Samtidig nyder du godt af en forkortet restitutionstid, så næste kamp er lige om hjørnet. Detaljerne udgør helheden til padeltennis. Lynlåslommer på tøjet holder dine ejendele sikkert opbevaret under træning og kamp, mens sideslidser lader dig komme ned på hug med komfort. Mesh-paneler de helt rette steder skaber øget ventilering, så du ikke overopheder undervejs. Tøj, tilbehør og udstyr til padeltennis. Hos adidas går du aldrig ned på sportsprodukter til brug på alle niveauer!