alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Crop Tops

 
[178]
FARM Rio Crop Long Sleeve trøje
Allover Print bh-top
Techfit Training With Branded Tape Crop top
Seamless croptop
HIIT 45 Seconds Crop tanktop
Adicolor Classics bh-top
adidas x Marimekko Train Icons Print tanktop
adidas by Stella McCartney Training croptop
adidas x Marimekko Train Icons Print tanktop
Hyperglam Crop Zip T-shirt
Love Unites Crop Trefoil T-shirt
adidas x Karlie Kloss Seamless Long Sleeve Knit croptop
Adicolor Classics bh-top
adidas by Stella McCartney TruePurpose Printed Training Plus Size croptop
FARM Rio Crop Long Sleeve trøje
Adicolor Classics Cropped T-shirt
adidas by Stella McCartney TruePurpose Yoga Knit croptop
Hyperglam Crop Zip T-shirt
Colourblock T-shirt
Yoga Studio Wrap Rib tanktop
adidas by Stella McCartney TruePurpose Printed croptop
HIIT 45 Seconds Bolero top
Adicolor Classics Cropped T-shirt
Plus Size bh-top
Hyperglam Cut 3-Stripes Long Sleeve crop-top
Allover Print bh-top
HIIT 45 Seconds Crop tanktop
Allover Print sweatshirt
adidas AEROKNIT Training Seamless Cropped tanktop
adidas by Stella McCartney TruePurpose Printed croptop
Croptop
adidas by Stella McCartney Training croptop
Yoga Studio Wrap Rib tanktop
Rib Cropped top
adidas by Stella McCartney TrueStrength Long Sleeve croptop
adidas by Stella McCartney Seamless Wolford croptop
Adicolor Classics Cropped T-shirt
adidas x Karlie Kloss Seamless Knit Layered top
adidas by Stella McCartney TruePace HEAT.RDY croptop
AEROREADY Studio Loose Crop T-shirt
Hyperglam Training Crop T-shirt
adidas by Stella McCartney TrueStrength Long Sleeve croptop
AEROREADY Made for Training Logo Print Crop T-shirt
1 / 4
Side:af 4

Få ægte 90'er vibes med crop Tops fra adidas

Nogle kalder det for en afkortet top. Vi kalder det den perfekte længde. 90'erne er i sandhed kommet for at blive og derfor har vi inkorporeret dette fantastiske snit i flere af vores kollektioner. Løft dit crop top spil til det næste niveau, med crop T-shirts og toppe til alle typer garderober. Fra træningscenteret til festen. Fra søndagshyggen til 90'er festen. Vi har noget for dig.

Sporty crop T-shirts til fest og træning

Vi har et bredt udvalg af silhuetter, stile og farver tilgængelige, så vores kollektioner også har noget til din unikke stil. De langærmede performance crop tops passer perfekt til de intense træninger og vægtløftning. En baggy cropped hættetrøje giver dit look et hint af urban afslapning. Sæt din crop T-shirt sammen med matchende eller kontrasterende leggings eller træningsbukser, for et helt igennem cool og funktionelt look.

Pangfarver til den jordnære atlet

På flere af vores crop T-shirts, vil du finde det klassiske adidas logo og 3-Stripes look. Vores store udvalg af afkortede toppe kommer både som løstsiddende T-shirts, stramme retro tubetoppe, cropped tanktops i Primeknit og bløde hættetrøjer i bomuld og genanvendt polyester. Fordi vi ønsker at omfavne din individualitet, favner vores kollektioner bredt. Jordfarver til det mere afslappede vibe. Pangfarver til festen eller den farveglade atlet. Kontrasterende farver og colourblock, bringer dig direkte tilbage til 90'ernes bekymringsløse ånd. Intet står i vejen for dig. Vores kollektioner er skabt i åndbare materialer, med fokus på din bevægelighed. Vi går aldrig ned på hverken komfort eller pasform. Siden 2021 har 50% af vores kollektioner indeholdt genanvendt polyester. For selvom vi elsker, at lade os inspirere af tidligere tider så ved vi, at innovation og fokus på vores jords velbefindende, er vejen frem til en grønnere og mere bæredygtig fremtid.