alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Crop Tops

 
[126]
1 / 3
Side:af 3

Få ægte 90'er vibes med crop Tops fra adidas

Nogle kalder det for en afkortet top. Vi kalder det den perfekte længde. 90'erne er i sandhed kommet for at blive og derfor har vi inkorporeret dette fantastiske snit i flere af vores kollektioner. Løft dit crop top spil til det næste niveau, med crop T-shirts og toppe til alle typer garderober. Fra træningscenteret til festen. Fra søndagshyggen til 90'er festen. Vi har noget for dig.

Sporty crop T-shirts til fest og træning

Vi har et bredt udvalg af silhuetter, stile og farver tilgængelige, så vores kollektioner også har noget til din unikke stil. De langærmede performance crop tops passer perfekt til de intense træninger og vægtløftning. En baggy cropped hættetrøje giver dit look et hint af urban afslapning. Sæt din crop T-shirt sammen med matchende eller kontrasterende leggings eller træningsbukser, for et helt igennem cool og funktionelt look.

Pangfarver til den jordnære atlet

På flere af vores crop T-shirts, vil du finde det klassiske adidas logo og 3-Stripes look. Vores store udvalg af afkortede toppe kommer både som løstsiddende T-shirts, stramme retro tubetoppe, cropped tanktops i Primeknit og bløde hættetrøjer i bomuld og genanvendt polyester. Fordi vi ønsker at omfavne din individualitet, favner vores kollektioner bredt. Jordfarver til det mere afslappede vibe. Pangfarver til festen eller den farveglade atlet. Kontrasterende farver og colourblock, bringer dig direkte tilbage til 90'ernes bekymringsløse ånd. Intet står i vejen for dig. Vores kollektioner er skabt i åndbare materialer, med fokus på din bevægelighed. Vi går aldrig ned på hverken komfort eller pasform. Siden 2021 har 50% af vores kollektioner indeholdt genanvendt polyester. For selvom vi elsker, at lade os inspirere af tidligere tider så ved vi, at innovation og fokus på vores jords velbefindende, er vejen frem til en grønnere og mere bæredygtig fremtid.