alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Falcon sko

 
[5]
Kvinder Originals Sort Falcon skoKvinder Originals Sort Falcon sko

Falcon sko

Kvinder Originals

Kvinder Originals Hvid Falcon skoKvinder Originals Hvid Falcon sko

Falcon sko

Kvinder Originals

adidas Falcon sko: For dig, som elskede 90'erne chunky, funky sneakers

Chunky sneakers har fået det helt store comeback. 90'ernes basketballsko med tykke såle er blevet synonym med sport, komfort og ekstra selvtillid. adidas Falcon sko er et re-vamp af 90'ernes basketballsko nummer ét.Denne sneaker er inspireret af løbeskoenes aerodynamik og den rebelske folkeånd, som brusede gennem 90'ernes modeverden.

Find din indre rebel frem med adidas Falcon sko

adidas Falcon sko har en opdateret silhuet og fås forskellige materialer, har åndbart mesh, reflekterende paneler og en chunky EVA sål, som sørger for din komfort hele dagen. adidas Falcon sko giver et karakteristisk atletisk, retrolook med stærke farver og en bred, chunky silhuet. Ud over det funky design, får du overlegen support og støtte. Premium materialer giver en sko som holder længe og kan tages med ud i al slags vejr. Det rummelige tårum og den brede pasform sørger for, at dine tæer har plads og ikke bliver glemt sammen.

Åndbare, komfortable statement sko

adidas Falcon sko er åndbare og den X-formede Torsion-bar giver ekstra stabilitet. Letvægtsmellemsål i EVA giver en let sko, som på trods af de chunky 90'er vibes, understøtter bevægelighed og komfort. Ydersålen i gummi gør skoen skridsikker på mange overflader. Vi elsker disse sko, fordi de har uovertruffen komfort. Du kan have dem på hele dagen og så passer de til alle begivenheder. Ja, du kan godt have sneaker på til bryllup! Match dem med kjoler, nederdele og jeans for en jordnær, cool stil til hverdag og fest. adidas Falcon sko kommer i så mange farver, at det kan være svært kun at vælge sig ét enkelt par. Fra pink til grøn, sort til gul. Fra grafiske blomster til moderne leopardprint. Kan du slet ikke få nok af farver, kan du sætte farverige snørrebånd i skoene og du har et statement piece fyldt med cool 90'er vibes.