alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • UDSALG

Udsalg af sko til mænd

 
[959]

NYD SOMMEREN & UDSALGET

Få op til 50 % på klassiske styles fra 3-Stripes. Tøj, sko og accessories – vores udsalg er fyldt med varme musthaves til sommeren for at maksimere din stil.
Mænd Golf Sort GOLFLITE MAXMænd Golf Sort GOLFLITE MAX

GOLFLITE MAX

Mænd Golf

Mænd Originals Sort USA 84Mænd Originals Sort USA 84

USA 84

Mænd Originals

Find lige din type i vores udsalg af sko til mænd

Her har vi samlet en række af adidas’ lækre sko på tilbud til attraktive priser. Uanset om du er på jagt efter sko til hverdagsbrug eller efter de perfekte sko til en bestemt idræts- eller sportsgren, så finder du masser af smarte designs, farver og features her – typisk også i en lang række størrelser. Du burde altså kunne finde dit perfekte par sko med en pæn rabat her i vores udsalg af sko til mænd. Gode tilbud behøver jo ikke betyde, at du ikke får noget at vælge mellem.

Alsidighed og specialisering er fint repræsenteret i vores outlet med sko til mænd

Med nogle af de bedste fodboldstøvler og løbesko, der er at finde, så er der her højt specialiserede sko til den kræsne. Her er fodboldstøvler, der sikrer det helt rigtige greb på grønsværen og samtidigt giver god støtte og sikkerhed for udsatte fødder og ankler. Vi har løbesko med godt greb om foden, men som samtidigt lader din fod ånde og støtter de rigtige steder. Stødabsorberende Cloudfoam-mellemsåler og teknologi som OrthoLite® i indersålen sikrer en tryk og behagelig oplevelse, både til løbeture i terrænet eller blot til hverdagsbrug, hvor du går og står meget. Mange af skoene kan bruges enten meget specialiseret eller meget bredt. I vores Outlet med sko til mænd kan du få fod-herlighederne til endnu bedre priser end normalt.

Stil og design på tilbud, uden at gå på kompromis

Selvom skoene her er på tilbud, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med design, stil eller funktion. Her er flere sko med de seneste avancerede teknologier fra adidas, som skal sikre bedst mulig komfort, sikkerhed og måske hjælpe med lige at give dig den afgørende sidste ydelse. Udsalget af sko til mænd er kun positivt. Så udforsk sortimentet, og find din personlige favorit eller skoen, du har været på jagt efter de sidste par år.