alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Basketballprodukter til damer

 
[145]
Trae Young 1 sko
D Rose Son of Chi sko
Ownthegame sko
Postmove SE sko
Trae Young 1 sko
Dame 8 sko
Harden Vol. 6 sko
Postmove SE sko
Harden Vol. 6 sko
Postmove sko
Ownthegame sko
Pro N3XT 2021 sko
Pro N3XT 2021 sko
Harden Vol. 6 sko
Harden Vol. 6 sko
Harden Vol. 6 sko
Dame 8 sko
Essentials 3-Stripes sportstaske, small
D Rose Son of Chi sko
Postmove SE sko
Postmove SE sko
Trae Young 1 sko
Essentials 3-Stripes sportstaske
Trae Young 1 sko
Daily bæltetaske
Trolleytaske, small
Forum Bold sko
Sports Functional rygsæk
Nizza sko
4ATHLTS sportstaske, large
Postmove SE sko
Forum Low sko
Exhibit A sko
Exhibit A sko
Forum Mid sko
Forum Mid sko
Forum Mid sko
Classic Big Logo rygsæk
Favorites Sacoche skuldertaske
D.O.N. Issue #3 sko
Hoops 3.0 Mid Classic sko
Hoops 3.0 Low Classic sko
Forum Bonega Mid sko
1 / 4
Side:af 4

Basketballprodukter til damer: dit komplette outfit

Basketballsæsonen varer for evigt. Der er streetbasket eller indendørs i hal. Hos adidas sponsorerer vi store stjerner på banen, som giver værdifulde input til kravene på ypperste konkurrenceplan. Basketballprodukter til damer bliver en fornøjelse med tøj, sko og tilbehør i lange baner, der forbereder dig på rebounds, dunk og masser af 3-point-scoringer. Step ind på banen med fødderne klar til træning og kamp! Bounce i sålerne holder dig hoppende i dine bevægelser og klar til at gå i skudposition. Eller nyd energireturneringen fra Boost-såler, der giver dig ekstra hjælp på farten. Damebasketball er bare sjovere i det rette look. Træk i et par sokker med Techfit, inden du tager basketballstøvler på! Teknologien yder kompression, der igen fører til mindre trætte fødder. Inden du drager hjemmefra, pakker du blot din sportstaske. Plads til basketball og andet stort tilbehør? Vi har også tasker i alle størrelser – også til dine småting som smartphone, pung og nøgler.

Damebasketballprodukter: så fløjtes der op!

Beskyt dig mod solen til udendørsbasketball! Kasketter og anden hovedbeklædning med UV-faktor er – sammen med solcreme – ekstra beskyttelse i strålerne. Nyd komforten under opvarmning, træning og i kamp med AEROREADY er ved din side som en anden frelser, der yder svedtransportering, så kroppen holder tør, hvad enten det er T-shirts, shorts eller andet basketballtøj. Basketballprodukter til damer med bæredygtighed får du via vores veludviklede teknologier som eksempelvis Primegreen, hvor der ikke bruges ny polyester i fremstillingen. Der er dømt genanvendelighed for at reducere emissioner og ressourceforbrug for alles bedste. Streetagtige looks og samarbejder med topdesignere samt elitespillere kombineret med vores egen livslange erfaring giver dig det fedeste tøj, sko og tilbehør til damebasketball! Mode og funktionalitet smelter sammen, så du også vil bruge de forskellige items til hverdag og dermed få meget mere ud af dine items!