alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Golf produkter udsalg

 
[63]
1 / 2
Side:af 2

Golfprodukter på udsalg for selvtillid ved hvert eneste slag

Din selvtillid på fairwayen er afhængig af to ting: din træning og dit outfit. adidas’ golfprodukter er skabt til det sidste. I mange år har vi samarbejdet med nogle af verdens bedste spillere for at kunne give dig produkter, der oser af selvtillid. Når du vil have et spil uden distraheringer, finder du her i vores store udsalg af golfprodukter alle de nødvendige komponenter. I kombination med vores nyeste teknologier, såsom det åndbare AEROREADY-materiale, får du polotrøjer, plisserede skørter, bukser og jakker, der alt sammen er skabt til optimeret komfort og åndbarhed. Uanset om du er på jagt efter slanke golfbukser eller eller luftige T-shirts, så finder du her et bredt udvalg af muligheder. De er alle sammen designet til at give dig makmimal ydeevne. Smarte mesh-paneler øger ventilationen og giver rum til de store, roterende bevægelser.

Et outlet af goldprodukter, der kombinerer stil og performance

Selvtilliden er høj fra top til tå. Den starter med vores outlet af golfprodukter, hvor du ikke bare sparer penge, men også tid. Når du har tasken fyldt med specialdesignet golftøj og gear, er du nemlig sikker på, at intet står i vejen for hverken dine svings eller putts. Vores golfsko sikrer ekstra stabilitet og præcision. Strategiske, asymmetrisk sålstrukturer optimerer fodfæstet. Med moderne detaljer og en bred vifte af looks behøver du aldrig gå på kompromis med stilen. Vores udsalg af golfprodukter er inspireret af golfens naturlige elegance. Det vil du se i skoenes slanke profiler og ubesværede kombination af form og funktion. Med Boost-og Bounce-mellemsål bliver den energi, du ligger i dit game, sendt direkte tilbage til dig. TPU-ydersålen er med til at give stabilitet til din form, så du kun skal fokusere på din præcision. Siden 2020 har halvdelen af vores kollektioner bestået af bæredygtige og genanvendte materialer, så vi sammen kan gå mod en grønnere fremtid.