alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Adicolor

 
[1042]

Adicolor er det perfekte valg, når du vil udtrykke din egen stil og sætte lidt spræl i dit sports- og fritidstøj, med adidas klassiske formsprog og de klassiske designelementer som er så kendte.

Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsbukser
Adicolor Classics Firebird træningsjakke
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue træningsjakke
Trefoil T-shirt
Adicolor Contempo T-shirt
Adicolor SST træningsbukser
Trefoil T-shirt
Trefoil T-shirt
Adicolor træningsbukser
Trefoil hættetrøje
Adicolor Classics 3-Stripes Crew sweatshirt
Adicolor Essentials Regular Plus Size hættetrøje
Adicolor Seasonal Archive T-shirt
Adicolor SST Plus Size træningsbukser
Adicolor Seasonal Archive hættetrøje
Adicolor træningsbukser
Adicolor Classics SST træningsbukser
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
Adicolor shorts
Adicolor Hoodie sæt
Adicolor Classics 3-Stripes hættetrøje
Adicolor Classics Tonal 3-Stripes leggings
Adicolor SST træningsbukser
Trefoil T-shirt
Adicolor Crop tanktop
Adicolor Seasonal Archive Half-Zip Crew sweatshirt
Strømper, 3 par
Strømper, 3 par
Trefoil T-shirt
Adicolor Classics Suede skørt
Adicolor Essentials Trefoil hættetrøje
Adicolor Neuclassics hættetrøje
Adicolor Heritage Now Velour Zip hættetrøje
Adicolor Heritage Now sweatshirt
Adicolor Classics Primeblue SST træningsbukser
Adicolor Classics Primeblue SST træningsbukser
Adicolor Heritage Now Flared træningsbukser
Adicolor Contempo træningsbukser
Trefoil Shorts and T-shirt sæt
Trefoil Shorts and T-shirt sæt
Adicolor Heritage Now Monogram T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt
Adicolor Classics 3-Stripes T-shirt

Det handler om farve og din stil

Adicolor er måske noget af det mest genkendelige du kan få fra adidas. Her er både 3-Stripes og Trefoil ofte fremtrædende. Her er også mange farver og kombinationsmuligheder, så du selv kan sammensætte dit personlige look og din egen stil, fremstillet i lækre materialer som bomuld. Du finder også bæredygtige produkter fremstillet med genanvendte materialer, som polyester fra plast indsamlet omkring havene, eller bæredygtigt dyrket bomuld, så du kan købe produkterne med god samvittighed.

adidas Adicolor er stil og komfort du kan stole på

Ud over at se smart ud, så er adidas Adicolor også fremstillet med de seneste teknikker for din komfort, velbehag og din mulighed for at yde dit absolut bedste under træning eller kamp, om det er i klub eller bare med vennerne i baghaven. Ikke mindst til jogging, eller løb, finder du mange muligheder her, fra sneakers til T-Shirts, toppe og endda hovedbeklædning.

Serien hvor du kan finde næsten alt

Adicolor er et omfattende program, med mange gode produkter,  og du finder både badetøj, træningsdragter og overtøj så du kan finde noget til næsten enhver situation, sport og ethvert vejr. Tøjet er naturligvis fremstillet til at blive brugt, også til sport, så du behøver ikke behandle det med fløjlshandsker. Der medfølger dog en lille folder med tips om hvordan du bedst vasker og vedligeholder din adidas påklædning, så du kan få glæde af den længst muligt. En tommelfingerregel er, at Adicolor typisk er ganske farverigt og derfor bør vaskes for sig selv, eller kun med andet tøj af samme farve, i det mindste de første gange det vaskes.