alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas
Man in yellow crouches on the floor as his mother blows him a kiss.

Kærlighed ser godt ud

Mehdi bærer det nye adicolor med sin mor, Naima, der holder hans ben på jorden med sin direkte ærlighed.

adicolor

 
[890]
Woman in blue tracksuit and friend in cream poloneck.

Kærligheden i farver

Nogle familier fødes vi ind i. Andre skaber vi selv. Amy og Nova har sammen skabt et hjem, som de kalder "Ollie-Mia". Ikke kun har de lange snakke om deres fremtid og hvad de ønsker sig fra livet. Men de nyder også livets små ritualer – Amy vasker op, Nova tørrer af. Når de brug for plads, så respekterer de hinandens grænser og mødes senere over pandekager.

ADICOLOR

adicolor er adidas Originals' mest ikoniske tøj til mænd og kvinder. Det henter inspiration fra hvor adidas har været, og det giver altid adicolor-kollektionen en frisk tone. De klassiske Trefoil-logoer fylder hver hoodie, T-Shirt og tracksuit. adicolor fortæller historie om de berømte 3-Stripes.