alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Adicolor

 
[847]
A portrait of a woman with red hair wearing a green adicolor tracksuit and golden earrings and standing in front of a white backdrop.
A portrait of a woman with brown hair wearing a red adicolor tracksuit in front of a white backdrop.
A portrait of a man with black hair wearing a purple adicolor tracksuit in front of a white backdrop.
A portrait of a man in a blue turban and a blue adicolor tracksuit standing in front of a white backdrop.

Det handler om farve og din stil

Adicolor er måske noget af det mest genkendelige du kan få fra adidas. Her er både 3-Stripes og Trefoil ofte fremtrædende. Her er også mange farver og kombinationsmuligheder, så du selv kan sammensætte dit personlige look og din egen stil, fremstillet i lækre materialer som bomuld. Du finder også bæredygtige produkter fremstillet med genanvendte materialer, som polyester fra plast indsamlet omkring havene, eller bæredygtigt dyrket bomuld, så du kan købe produkterne med god samvittighed.

adidas Adicolor er stil og komfort du kan stole på

Ud over at se smart ud, så er adidas Adicolor også fremstillet med de seneste teknikker for din komfort, velbehag og din mulighed for at yde dit absolut bedste under træning eller kamp, om det er i klub eller bare med vennerne i baghaven. Ikke mindst til jogging, eller løb, finder du mange muligheder her, fra sneakers til T-Shirts, toppe og endda hovedbeklædning.

Serien hvor du kan finde næsten alt

Adicolor er et omfattende program, med mange gode produkter,  og du finder både badetøj, træningsdragter og overtøj så du kan finde noget til næsten enhver situation, sport og ethvert vejr. Tøjet er naturligvis fremstillet til at blive brugt, også til sport, så du behøver ikke behandle det med fløjlshandsker. Der medfølger dog en lille folder med tips om hvordan du bedst vasker og vedligeholder din adidas påklædning, så du kan få glæde af den længst muligt. En tommelfingerregel er, at Adicolor typisk er ganske farverigt og derfor bør vaskes for sig selv, eller kun med andet tøj af samme farve, i det mindste de første gange det vaskes.