alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

fodboldtrøjer til børn

 
[184]

De forskellige fodboldtrøjer til børn er designet, så de yngste fodboldfans kan udtrykke deres kærlighed til sporten og til yndlingsholdet. Trøjernes bløde materialer og behagelige former er ideelle til både motion og aktive dage.

Arsenal 22/23 tredjetrøje
Manchester United 22/23 Home minisæt
FC Bayern 22/23 udebanetrøje
Argentina 22 udebanetrøje
Germany 22 hjemmebanetrøje
Argentina 22 hjemmebanetrøje
Belgium 22 hjemmebanetrøje
Mexico 22 hjemmebanetrøje
Spain 22 Mini hjemmebanesæt
Spain 22 Mini hjemmebanesæt
Sweden 22 hjemmebanetrøje
FC Bayern 22/23 Wiesn trøje
Manchester United 22/23 Baby hjemmebanesæt
Manchester United 22/23 tredjetrøje
FC Bayern 22/23 tredjetrøje
Real Madrid 22/23 Mini tredjesæt
Juventus 22/23 tredjetrøje
Arsenal 22/23 hjemmebanetrøje
Manchester United Condivo 22 Training trøje
Germany 22 opvarmningstrøje
Sweden 22 udebanetrøje
Sweden 22 Mini hjemmebanesæt
Germany 22 udebanetrøje
Germany 22 Mini hjemmebanesæt
Spain 22 hjemmebanetrøje
Bosnia 22 udebanetrøje
Belgium 22 Mini hjemmebanesæt
Germany 22 Mini udebanesæt
Spain 22 udebanetrøje
Spain 22 Mini udebanesæt
Belgium 22 udebanetrøje
Mexico 22 udebanetrøje
Japan 22 hjemmebanetrøje
Germany Tiro 23 Long Sleeve Goalkeeper minisæt
Germany Tiro 23 Long Sleeve målmandstrøje
Spain opvarmningstrøje
Belgium Tiro 23 Training trøje
Argentina Pre-Match trøje
Manchester United 22/23 Baby tredjesæt
Manchester United 22/23 Baby udebanesæt
Arsenal 22/23 Baby hjemmebanesæt
Celtic FC 22/23 Baby tredjesæt
Ajax Amsterdam 22/23 Baby hjemmebanesæt
1 / 4
Side:af 4

Fodboldtrøjer til børn der ikke kan få nok af sporten

Det er ikke mange ting, der kan forbedre en underholdende fodboldkamp. Blandt de få ting, der kan, finder du en farverig spilletrøje, som i sig selv inspirerer til at finde de store smil frem. Af samme grund vil du hos adidas finde et bredt sortiment af flotte fodboldtrøjer til børn. De mange funktionelle bluser byder på pæne designs og frem for alt en optimal komfort. Fugtabsorberende AEROREADY og andre moderne teknologier sikrer, at de små føler sig tilpas, hvad end de sprinter frem på banen eller stille og roligt øver sig på straffespark.

Bliv den næste stjerne i spilletrøjer til børn

Sportstøj bør naturligvis være lige dele funktionelt og komfortabelt, men det er ikke ensbetydende med kedelige designs. Tværtimod kan du og din lille juniorspiller hos adidas gå på opdagelse blandt et hav af farverige fodboldtrøjer til børn. De mange bluser byder på seje designs og let genkendelige logoer, som stammer fra nogle af fodboldverdenens mest succesrige hold. Det er i den grad spilletrøjer til børn, der allerede elsker sporten og dens populære storklubber. samt de børn, som blot elsker fine farver og mønstre. Det er sportstøj, der opfordrer til timevis af sjove fodboldkampe, hvad end det er på et erfarent eller begynderniveau.

Plads til fri udfoldelse

De mange kollektioner af børnesportstøj er fremstillet ikke blot af behagelige men i den grad også slidstærke tekstiler. Det er beklædning, hvis lange levetid og praktiske natur gør det ideelt til aktive børn. De små får fri plads til at udfolde sig på både fodboldbanen såvel som i den travle hverdag.