alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Børn · Fodbold · Spillertrøjer

 
[220]
Drenge / Piger
Pris
104 kr. - 549 kr.
104549
Børn Fodbold Hvid Arsenal 21/22 Baby hjemmebanesætBørn Fodbold Hvid Arsenal 21/22 Baby hjemmebanesæt

Arsenal 21/22 Baby hjemmebanesæt

Børn Fodbold

Børn Fodbold Hvid Juventus 21/22 Baby hjemmebanesætBørn Fodbold Hvid Juventus 21/22 Baby hjemmebanesæt

Juventus 21/22 Baby hjemmebanesæt

Børn Fodbold

1 / 5
Side:af 5

Klæd junior godt på med en af de mange fodboldtrøjer til børn fra adidas

Vi har alle vores favoritter når vi snakker fodboldhold og fodboldspillere. Nogle er til en af de store i England, mens andre er mere til nogle af holdene fra det sydlige Europa. Uanset hvem man holder med, er det altid med stor glæde og ære, at man iklæder sig i den pågældende klubs farver. Du kan sågar også finde forskellige landsholdstrøjer her. Hos adidas finder man et stort udvalg af fodboldtrøjer til børn, så du kan allerede nu begynde at præge den lille derhjemme, så han eller hun vokser op og måske følger samme hold som dig selv. De forskellige fodboldtrøjer til børn findes i en lang række farver og størrelser, så står du og mangler den perfekte gaveidé til den helt lille nyfødte i forbindelse med en barnedåb, kan du finde et flot lille sæt her. Det samme gælder hvis junior er startet i skole og gerne vil skille sig ud fra mængden med en af vores flotte fodboldtrøjer til børn. Eller hvis der skal nyt udstyr på plads i forbindelse med træningen. Og samtidig kan du tænke på miljøet, da nogle af varianterne er fremstillet af genanvendt polyester. Frygt ikke at blive oversvømmet af sved, på varme dage eller hvis træningen er hård, da flere af modellerne er lavet med AEROREADY fugtabsorberende stof.

Det store udvalg af fodboldtoppe til børn sætter drømmene i gang

Med det store udvalg af fodboldtrøjer til børn, er du sikker på at finde præcis den trøje, som repræsenterer favoritklubben derhjemme. Det kan være med til at starte drømmen om måske at blive en af morgendagens store stjerner, og hvad ville være federe end at kunne træde ind på et af de store stadions i Europa om nogle år. Når først børnene har trukket trøjen over hovedet kan fantasien få frit løb, og legen med fodbolden i parken eller i baghaven forvandles til store, afgørende kampe. Så find lige præcis dén fodboldtrøje til børn, som passer bedst til dit barn, og lad drømmen begynde.