alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

leggings til kvinder

 
[327]
Model wearing adidas Bras and Leggings collection
Model wearing adidas Bras and Leggings collection
Model wearing adidas Bras and Leggings collection
Model wearing adidas Bras and Leggings collection
1 / 7
Side:af 7

Leggings til damer er essentielt sportstøj uanset sportsgrenen

De sidder tæt, de sidder godt og de er ganske uundværlige. Sorte leggings til damer er favoritter til både sport og fritid. De pasformsregulerende benklæder er blevet kultmode på alle tænkelige måder. Til fitness og træning, løb eller hverdag. Leggings til damer har ingen begrænsninger. Tætsiddende pasformer er skabt til at følge alle dine bevægelser. Fra squats og løb til yoga, vandreture, gymnastik og alt, hvad du foretager dig. Elastan giver frihed til benene, så du kan strække, bøje, hoppe, løbe og rulle dig til en bedre form. Giv dig fuldt ud, for AEROREADY holder benene tørre med sin åndbare effekt. Blød elastik om livet samt høj talje holder bukserne på plads, så du kan gebærde dig, som du har behov for. Spinning, dans eller vægtløftning. Leggings til damer forkæler dig med tilpas fleksibilitet.

Leggings til damer der holder benene i gang

Fuld nydelse med åndbarhed. Komforten slutter ikke her. Strategisk placeret power-mesh giver den ultimative ventilation omkring benene. Genanvendte materialer fuldfører de effektive designs, så du kan dyrke sport med miljøbevidsthed. Op og ned, fra side til side. Leggings til damer kommer hele vejen rundt i alle positioner. De er så lækre og velsiddende, at du ikke kan undvære dem efter sport. Leggings kombineret med en cropped top gør dig klar til løbeture og streetdance. Eller match med funktions-T-shirt og hættetrøje på de kølige dage i træningsstudiet. Træningssko, badesko eller sportssko. Sorte leggings til damer passer perfekt sammen med dem alle. 3-Stripes langs siderne forlænger dine ben visuelt. Klassiske helfarver er sikre hits. Eller vælg camouflageprint for et rebelsk udtryk. Der er tilfredshedsgaranti, når du bevæger benene. Vores engagement i Better Cotton-initiativet sørger for forbedret bomuldsproduktion globalt. Du kan ikke ønske dig mere, end blot at få lov at komme i gang med træning i dine nye velsiddende bukser.