alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
logo
Den nye capsule-kollektion designet med New Order bringer bandets æstetik til ikoniske adidas Spezial-silhuetter, der blander klassiske træningsjakker med New Order-grafikker og giver Wilsy SPZL en frisk fortolkning.
adidas Spezials efterårs- og vinterkollektion for 2020 har et udvalg af fodboldinspireret, nutidigt tøj og skohybrider ledt an af HRMNY SPZL, Newrad SPZL, Alderley SPZL og en Spezial-udgave af klassiske de klassiske adiletter.

adidas Spezial og New Order

Hovedkollektionen ser en af Spezials mest populære jakker vendee tilbage: Haslingden. Den klassiske jakke med fire markante lommer vender tilbage i et letvægtsmateriale med tonede 3-Stripes. Den anden jakke er ST11, en nyudviklet style i gyldne nuancer, der henter sin inspiration fra 70'ernes og 80'ernes Standard Training-silhuetter blandet med nutidige materialer, farver og pasform.


Æstetikken af hver _nwdrSPZL-style er baseret på de tre gentagende blokke af New Order "Tour"-grafikken, bandet har brugt til de seneste liveoptrædener. Kollektionens highlight er en vævet overtøjsjakke med en let yderlagsbehandling og et mesh-for. Tonede refleksdetaljer og striberne står klart frem, markante, gennemsigtige indsatser i hætten gør sig også let bemærkede, mens et New Order-ærmemærke er prikken over i'et – alle detaljer synonyme med yacht-jakker. Begge kollektioner har produkter lavet af genanvendt PE5-piquemateriale.


Wilsy SPZL er Bernard Summers hovedvalg til liveoptrædener, og kollektionen giver den ikoniske silhuet et frisk pust. New Orders limited-edition lander i ren, hvid luksuslæder med "Tour"-grafikken, reflekssnørebånd, en gummifarvet sål, nye detaljer på overlæderet og sammensat branding med en sidste, diskret detalje: hvide snørehuller.