alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Udendørs

 
[864]

Udendørs: årstiderne indbyder til noget af det hele

Et overflødighedshorn af scenerier venter året rundt, når du skal bruge kroppen aktivt i det fri. At være udendørs får dig i kontakt med naturen og kroppen bruges på mange forskellige måder – afhængig af vejr, underlag og terræn. Tøj, sko og tilbehør venter på at blive brugt i det tempo, der passer dig bedst. Start med baselayers, som det første lag – helt tæt på huden. Det er så komfortabelt at dyrke sport udendørs, når AEROREADY holder kroppen tør i heden. I de kolde sæsoner sørger COLD.RDY for at få bugt med vindens bidende strøg. Baselayers toppet med bukser og trøjer, der står distancen, uanset sportsgren. Og masser af overtøj, der både holder vind og vand ude. Vandreture, bjergbestigning eller vintersport. adidas er selvfølgelig også garant for sko til alle dine timer udendørs. Boost, Bounce eller Torsion System. Det er blot nogle af mange teknologier, der hjælper dine fødder positivt på vej.

adidas outdoor: mærk friheden, når du er aktiv

Mudrede stier, snedækkede landskaber, vandløb, søer, klitter og grusveje. Der er ingen grænser for, hvordan du kan udfordre dig selv udendørs. Sko med Continental™-såler sikrer greb, mens GORE-TEX® holder vand og kulde ude. Byger på din vej afvises prompte af RAIN.RDY, som ikke lader vand trænge igennem dit tøj. Hop i cykelsadlen og indtag trails, tag en sejltur, dyrk orienteringsløb. Bestig bjerge til alpinklatring, svøm lige når du har lyst og vandr nye ruter tynde. Et aktivt liv udendørs kræver tøj, sko og tilbehør, som adidas giver garanti for med et hav af effektivt teknologi. Åndbar, svedtransporterende, reflekterende, vandtæt, isolerende. Og vi kunne blive ved. Uanset årstid klæder vi dig komplet eller delvist på til sport udendørs. Alt dette i bæredygtighedens tegn. Genanvendte materialer reducerer emissioner og resurser, så vi alle kan tage ansvar for moder jord.

Udendørs Ofte Stillede Spørgsmål

Tøj i flere lag giver alsidighed, så du kan styre din kropstemperatur ved at tilføje eller fjerne lag efter omstændighederne. Det hjælper med at regulere fugt, isolerer dig mod kulden og beskytter dig mod vind og regn.
De vigtigste lag er som følger: - Basislaget: Det absorberer fugten fra din hud. - Mellemlaget: Et letvægtslag, der holder din krop varm og hjælper med at absorbere sved ved udendørs aktiviteter. - Isolerende lag: Dunagtig varme møder bevægelsesfrihed – selv på de koldeste dage. (ELLER ”skabt til at holde dig varm og komfortabel uden at begrænse din bevægelighed”) - Yderlaget: Åndbar beskyttelse mod vind, regn og sne.
Med lynlåsåbninger i yderlaget og justerbare lukninger i basislaget og det isolerende lag kan du slippe af med varmen, når det er nødvendigt.
Vælg fugtabsorberende materialer som dit basislag, og undgå bomuld, der holder på fugten. God ventilation med lynlåse og justerbare ærmeåbninger kan også hjælpe med at styre fugten.
Når du stopper med at bevæge dig, bliver din krop hurtigt kold. Tilføj et isolerende lag, når du hviler dig, og fjern laget, når du bevæger dig igen, så du ikke bliver overophedet.