alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Blå sko og støvler

 
[350]
Adilette badesandaler
Adilette Shower badesandaler
Altaventure Sport Swim sandaler
Adilette Aqua badesandaler
adilette Aqua badesandaler
Daily 3.0 sko
Run 70s Lifestyle løbesko
Duramo SL 2.0 sko
Tyshawn sko
Ultraboost 22 sko
adilette Aqua badesandaler
Closed-Toe Summer Water sandaler
Handball Spezial sko
Adilette Aqua badesandaler
Adilette Comfort badesandaler
Handball Spezial sko
Adissage badesandaler
Eezay klipklapper
Altaventure Sport Swim sandaler
Run Falcon 2.0 TR sko
adidas TRX Vintage sko
Lite Racer 3.0 sko
Adilette sandaler
Gazelle sko
Terrex Two Ultra Primeblue Trail løbesko
Adizero Adios Pro 2.0 sko
Summer Closed Toe Water sandaler
VL Court sko
Adilette Comfort badesandaler
Shmoofoil sandaler
Lite Racer 3.0 sko
Runfalcon 2.0 sko
Nizza Platform sko
3MC Vulc sko
Adilette Ayoon sandaler
Ultraboost 22 sko
Runfalcon 2.0 sko
Run 70s sko
Adizero Prime X sko
Adilette Lite sandaler
adilette træsko
EQ21 Run sko
adidas x Disney Racer TR21 sko
1 / 8
Side:af 8

Vis dig positivt frem med et par blå sko

Hvis du har brug for et par blå sko, så har adidas uden tvivl den rette model til dig. Det er underordnet om du vil have et par til hverdagsbrug, fritidsaktiviteter eller måske ligefrem et par til at tage på fødderne når den står på afslapning derhjemme eller en tur på stranden. De blå sko er alle behagelige at have på. Fødderne skriger på komfort da man ofte har sko på i flere timer i træk, derfor er det også vigtigt at man ikke render rundt og føler sig ubehageligt tilpas i sine sko. Det er ikke et problem med de blå sko fra adidas. De sørger for at holde fødderne varme og tørre, så de ikke efter kort tid føles klamme og fugtige grundet den sved der automatisk dannes.

Blå sko til enhver smag og enhver anledning

Har du sat dig for at skulle i form og skal derfor ud på løbeture eller i træningslokalet? Så kan du finde et par blå sko som passer til dig og din træning, og du kan være sikker på at de alle sidder godt på foden, giver dig et godt afsæt og hele vejen igennem giver god støtte til foden. Hvis du er typen der gerne vil have lidt højere sko, som eksempelvis er velegnede til basketball eller andre street-sportsgrene, så kan du også finde blå støvler, som passer til disse ønsker og behov. Det er muligt at finde den rette model til hele familien, så mor og far har træningsudstyret på plads, mens børnene får de perfekte blå sko til dagligdagens leg og aktiviteter. Og så kan man jo tilføje et par lækre badesandaler, så man er klar til ferien eller en tur i svømmehallen, eller blot gå rundt og nyde det på afslappende facon derhjemme.