alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Blå sko og støvler

 
[271]
Originals Blå Gazelle skoOriginals Blå Gazelle sko

Gazelle sko

Originals

Originals Blå Gazelle skoOriginals Blå Gazelle sko

Gazelle sko

Originals

1 / 6
Side:af 6

Vis dig positivt frem med et par blå sko

Hvis du har brug for et par blå sko, så har adidas uden tvivl den rette model til dig. Det er underordnet om du vil have et par til hverdagsbrug, fritidsaktiviteter eller måske ligefrem et par til at tage på fødderne når den står på afslapning derhjemme eller en tur på stranden. De blå sko er alle behagelige at have på. Fødderne skriger på komfort da man ofte har sko på i flere timer i træk, derfor er det også vigtigt at man ikke render rundt og føler sig ubehageligt tilpas i sine sko. Det er ikke et problem med de blå sko fra adidas. De sørger for at holde fødderne varme og tørre, så de ikke efter kort tid føles klamme og fugtige grundet den sved der automatisk dannes.

Blå sko til enhver smag og enhver anledning

Har du sat dig for at skulle i form og skal derfor ud på løbeture eller i træningslokalet? Så kan du finde et par blå sko som passer til dig og din træning, og du kan være sikker på at de alle sidder godt på foden, giver dig et godt afsæt og hele vejen igennem giver god støtte til foden. Hvis du er typen der gerne vil have lidt højere sko, som eksempelvis er velegnede til basketball eller andre street-sportsgrene, så kan du også finde blå støvler, som passer til disse ønsker og behov. Det er muligt at finde den rette model til hele familien, så mor og far har træningsudstyret på plads, mens børnene får de perfekte blå sko til dagligdagens leg og aktiviteter. Og så kan man jo tilføje et par lækre badesandaler, så man er klar til ferien eller en tur i svømmehallen, eller blot gå rundt og nyde det på afslappende facon derhjemme.