alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Regnjakker - Regnfrakker

 
[99]
Mænd Originals Sort AnorakMænd Originals Sort Anorak

Anorak

Mænd Originals

1 / 3
Side:af 3

Regnjakker er din garanti for en tør krop i al slags vejr

Våde regnvejrsdage i Danmark. Vi kender det alle, men det er ikke så gennemblødt og gråt, som du måske gør det til. Dit outfit er nemlig kernen i at opnå komfort – også selvom det står ned i stænger! Regnjakker fra adidas er din redning, når sluserne åbner sig fra oven. Og ingen ved rigtig, hvornår det sker. Derfor er kollektionerne med regnjakker også skabt i materialer, som er nemme at pakke sammen. Dermed kan du i løbet af ganske kort tid forsyne dit look med et vandtæt skjold, hvor den ydre skal vil være din modstandskraft. Regnjakker er selvfølgelig vandtætte. Det er især takket være den effektive RAIN.RDY-teknologi med forseglede sømme, at du slipper for vand og vind. Åndbare membraner sørger derudover for, at din jakke ikke holder på fugten, men lader den sive ud og fordampe, så du varm og tør kan begive dig videre.

På gensyn til vand og fugt

Det bliver et på gensyn til regnbyger uanset hvad. Dem slipper du ikke for. Men det bliver til gengæld et farvel til gennemblødt tøj og en klam fornemmelse. Regnjakker er det essentielle overtøj, hvad enten det drypper eller står ned i stride strømme. Figursyede pasformer med plads til albuer og skuldre gør jakkerne brugbare til både hverdag og sport. Du kan håndtere regnen uanset om du cykler, løber eller går. Når du skal hen til busstoppestedet eller tager cyklen på arbejde kan du altid regne med din regnjakke. Vandet glider af på overfladerne og de genanvendte materialer viser deres værd. Høj krave, hætte og vandtætte lynlås er nogle af de detaljer, du kan nyde godt af, når der for alvor skal skærmes af for regnen. Du kan med fordel afgøre, om du mangler en kort regnjakke til de milde byger og støvregn, eller du mangler helbeskyttelse med en parka til de lange rigtig våde måneder. Der er adidas regnjakker til ethvert behov.