alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Sweatshirts

 
[266]
1 / 6
Side:af 6

Gå ikke ned på sweatshirts fra adidas

Kroppen skal have det godt, når du dyrker sport. Velvære giver ekstra energi, så du kan fokusere på at yde. Derfor er mange sweatshirts fra adidas også designet med blødt isoli på bagsiden. Blødheden gør sig ikke kun godt til sport, men også til hverdagsbrug. Flad ud derhjemme, når du restituerer, eller mød trendy i skole med det fede Trefoil-logo på brystet. Sweatshirts fra adidas er blevet kult på modescenen, da komfort og fashion går op i en højere enhed. Den street-agtige stil går rent hjem, hvad enten du matcher den med træningsbukser, en nederdel, shorts eller et par jeans. Opsigtsvækkende farver og atletiske snit sender dig cool og casual afsted til træningscenteret, eller ud for at mødes med vennerne. adidas sweatshirts er skabt på et fundament af ungdommelighed og kulturarv, så find din stil i en af de lækre basisoverdele!

Sweatshirts til alle formål

Teenagers med morgenhår i fuld fart ud ad døren, eller i køligt vejr med blæst. Så er sweatshirts med hætte et oplagt valg. Træk hoodien op som en anden bokser og skab en atletisk attitude med beskyttelse. Blød bomuld og afslappende pasformer er kendetegnene for de fleste bluser. Derfor er adidas naturligvis en del af Better Cotton-initiativet, som forbedrer bomuldsdyrkningen på verdensplan. Søger du sweatshirts med en mere specifik sportskunnen, så vælg eksempelvis en trøje i svedtransporterende materialer, så du kan holde dig tør under sport. Måske du også har brug for UV-beskyttelse eller krave og lynlås, så du kan skåne halsen i kulde og blæsevejr. Trænger du til at varme hænderne undervejs, så er det blot at vælge en trøje med kængurulommer. De moderigtige vil naturligvis først kigge efter cropped sweatshirts i de helt rette snit. Der er den rette model til alle, så du også kan nyde godt af de funktionelle overdele med lange ærmer.