alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Håndboldsko

 
[38]

Sjov og alvor på banen i nye håndboldsko

adidas er hele sportsverdenens mærke. Og dermed dit mærke, når du er aktiv med lige, hvad du elsker. Harpiks, høje råb og jubel – jo, så ved man, at en håndboldkamp er godt i gang. Den intense sport, hvor mange mål hurtigt kan indhentes, er populær i Danmark. Kontakten med halgulvet er hård og vedvarende, men du kan trække i et par håndboldsko og mærke komforten fra første skridt. Spændstige Boost-mellemsåler er fast inventar på langt de fleste designs. Springstyrke skal der til, hvad enten du er back og skal skyde over muren, om du er forsvarer med parader eller målmand. Sålerne leverer stødabsorbering, så du ikke mærker de hårde underlag. Samtidig får du glæde af returenergi, og dermed går intet til spilde af dine anstrengelser på banen. Bounce-teknologien er en anden mulighed. Den giver dine håndboldsko en hoppende fornemmelse med superb flow, der er optimalt ved retningsskift, acceleration og stop.

adidas håndboldsko til din succes på banen

Enhver håndboldfan kender den. 70’ernes Spezial-model med 3-Stripes og blå overdele i ruskind. De er stadig lige populære og har fået et ansigtsløft. I dag er de ikoniske håndboldsko også meget anvendt som hverdagssko. Du finder selvfølgelig mange andre typer af håndboldsko. Fælles for dem alle er, at de forsynet med slidstærkt gummi på ydersålerne, så du på skridsikker vis kan aflevere, skyde og drible med fødderne som kernen i din balance. Der er sket en del fra fortidens niveau og op til tidens professionelle håndboldligaer. Det ses også på vores kollektioner med håndboldsko, der er blevet mere futuristiske og hårdføre. Samtidig er ventilations-gitre og mesh-indsatser på overdelene meget anvendte, da de sikrer et mere friskt og luftigt miljø om fødderne. Sok-lignende skoåbninger sørger derudover for de helt perfekte pasformer i en kombination af fleksibilitet og støtte.