alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Track

 
[134]
1 / 3
Side:af 3

Indtag dit track og sæt personlig bedste tid

Ready, set, go! Og stadion koger. Atletik er høj intensitet og performance på et splitsekund. Den ellipseformede bane får pulsen til at stige og giver dig nye måder at løbetræne på. At spurte løs på et løbebånd, hvor kroppen følger de automatiske bevægelser kan nemt blive rutine. Takket være løbesko til track kan du spænde skoene og udfordre dig selv på ny. Du behøver slet ikke pigge under dine løbesko, når det går løs på track. adidas klæder nemlig dine fødder på, så du både kan sprinte, gå, lunte og hoppe afsted på de sjove gummibaner. Der er ingen grund til at frygte de hårde underlag, for sko med innovative teknologier sørger for komfort og støtte. Primeknit overdele giver dine fødder perfekt støtte samtidig med at de knyttede materialer er tilpas fleksible.

First on track

Du behøver selvfølgelig ikke at træne track i en professionel arena sammen med de mest eksplosive spurtkonger og -dronninger. Men du kan da sagtens drømme om det og også ende med at gøre det til en realitet. adidas er nemlig garant for items til track, der kan begå sig på højeste niveau. En af mange fordele ved track er, at du kan være aktiv med flere personer og dermed styrke dit konkurrencegen. I den forbindelse skal du naturligvis have det bedste på markedet. Derfor kan du vælge mellem en masse aerodynamiske letvægtssko, der får dig flyvende hen over ethvert track. Er der en asfaltbane i nærheden eller har du skolegårdens træningsbaner til rådighed, så vil du også kunne give den gas. Et godt greb er nøglen. Eksempelvis i form af Continental™-gummi, der gør det nemmere at kontrollere start- og stopbevægelser. Tracks giver dig hele tiden det fulde overblik på banen, så du kan se hvor langt der er tilbage. Det frigiver ekstra energi, så test dig selv på nye måder i komplette looks til track fra adidas.