alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Hockey

 
[34]

Bliv spilleklar og træn dine skills til hockey

Udendørshockey er en fremragende måde at dyrke motion på, og for at være spilleklar kræver det selvfølgelig det rette udstyr. Kig hos adidas , hvor det er muligt at finde det udstyr der er nødvendigt for at være klar til en gang hockey på en af de udendørs baner der er rundt omkring i landet. En vigtig start er naturligvis det rette fodtøj. Ligesom en fodboldspiller har brug for de rette fodboldstøvler, cykelrytteren skal bruge de perfekte cykelsko, så har man i udendørshockey også brug for et par gode sko at spille i. De mange adidas varianter giver godt greb på kunstgræs, og med en skridsikker ydersål har du mulighed for hurtigt at vende og sætte din modstander af. Skoene er designet så de sidder godt til foden, hvilket netop giver dig den rette følelse når du går på banen, og med støddæmpning er de også skånsomme for leddene. Der er også et udvalg af adidas sko til børn, så morgendagens stjerner kan gå velklædte og spilleklar på banen. De giver en god komfort til foden, og tillader børnene at spille frit og udelukkende fokusere på selve spillet.

Få mere power i slaget til hockey

Med adidas hockey er der også forskellige varianter af hockeystave, så du kan finde den helt rette stav at spille med. Alle er specielt designet til udendørshockey, de er fremstillet med et højt indhold af kulfiber, som betyder de er lette at anvende i spillet på trods af der samtidig er vægt i, så der kan skydes igennem. Hockeystavene fra adidas udendørshockey er velegnede til eliteniveau, såvel som breddeniveau. Med den rette hockeystav er du klar til en gang hockey, og kan arbejde med din teknik og forskellige tekniske finurligheder, hvad enten det så er power fulde skud, drag flicks eller lange overheads.