alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

træningsdragter til mænd

 
[619]
1 / 13

Træningsdragter til herrer: start stopuret og mirakler vil ske

Du vil ikke være den eneste, der møder op til træning og sportssjov i jeans. Ud ad døren efter job og afsted til træningscenteret eller på stadion med gutterne. Med træningsdragter til herrer hængende klar i garderoben bliver du perfekt klædt på til opvarmning og decideret træning. Der er intet så klassisk og essentielt, som adidas træningsdragter til herrer. Ikoniske looks med trøje og bukser samt 3-Stripes lange sider. Træningen er hjemme med komfort om kroppen. Sæt i gang og giv den gas. AEROREADY er ved din side, som din teknologiske redning. Den svedtransporterende virkning holder dig tør under hele træningen. adidas-logoet alene eller sammen med andre? Vis omverdenen dit tilhørsforhold i træningsdragter til herrer med klublogo. Juventus, Manchester United eller et tredje hold. Bevæg dig selv på linje med stjernerne i de helt rette klubfarver og lad de bløde stoffer beklæde din hud med komfort.

Træningsdragter til mænd – din sporty performance understøttes komplet

Bliv klar til at vise den bæredygtige vej i træningsdragter til herrer. Genanvendte materialer er brugt i missionen om at reducere emissioner. I stedet for nyproduceret polyester kan du iklæde dig Primegreen med 100 procent genanvendt polyester. Træning i køligere vejr med finregn eller indendørs, hvor ventilationen kører på fuldt drøn. Undgå at blive kold i træningsdragter til herrer med COLD.RDY-teknologien, der både isolerer og vandafviser. Lynlås på midten af trøjen og lynlåse ved anklerne. Du opnår maksimal fleksibilitet, så du til hver en tid kan skrue op og ned for luftigheden. Den tætsiddende pasform sidder perfekt om benene – helt uden at forstyrre dine driblinger eller dine ture på skateboard. Eller hvad med løs pasform, når det streetsmarte outfit skal luftes til basketball eller skud på mål til håndbold. Funktion og mode forenes på ypperste plan, så outfittet til sport og fritid er reddet.