alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Basketball produkter udsalg

 
[110]
Originals Sort Forum Low skoOriginals Sort Forum Low sko

Forum Low sko

Originals

1 / 3
Side:af 3

Direkte gennem forsvaret med adidas ikoniske basketballudstyr på udsalg

Når du træder ind på banen, skal du kunne yde dit maks. Du har trænet til dette øjeblik. Intet skal stå i din vej. Derfor skal du have basketballtøj og -udstyr, der fjerner alle distraheringer og følger med din krop. Det er her, vi kommer ind i billedet. Blandt vores udstyr til basketball på udsalg er der ikke kun store rabatter at hente. Du får også vores mest innovative teknologier og sprødeste designs. Med årevis af erfaring indenfor basketballverdenen har vi brugt lang tid på at analysere spillets unikke behov. Designet er sprødt med moderne grafik, spændende farvekombinationer og iøjefaldende grafik, så du kan vide dig sikker på, at du står ligeså skarpt som dit game.

Fra baghaven til NBA: outlet af basketballudstyr

Om du er professionel, spiller med vennerne i weekenden eller dribler i indkørslen med dine børn betyder ikke noget for os. Det vigtigste er, at du blandt vores outlet af baskeballudstyr finder tøj, der aldrig hæmmer dit spil. Når spillet når sit peak, og koncentrationen er på sit højeste, holder vores AEROREADY-teknologi din krop afkølet. Ved at lede sveden væk, forbliver du tør og komfortabel hele spillet igennem. Mesh-paneler, der er strategisk placeret under armene på trøjerne og i siderne på vores shorts, øger tøjets fleksibilitet. Det følger med din krops bevægelser uden at distrahere dig fra målet. Dit gear skal kunne holde til spillets intensitet. Vores udsalg af basketballudstyr fra adidas giver dig svedabsorberende strømper, BPA-fri vandflasker, slidstærke basketbolde i gummi og smarte træningstasker med plads til det hele. Når det gælder bæredygtighed er vores kollektion også med, idet halvdelen af vores produkter siden 2020 bestået af genanvendte materialer. Vores slidstærke Primegreen er lavet af genanvendt polyester. Ved at nedsætte vores behov for nye ressourcer mindsker vi udledningen af skadelige stoffer. Det er ikke hele vejen, men vi tror på at forskellen ligger i detaljerne og dedikationen.