alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

shorts til mænd

 
[421]

SOMMERUDSALG: NYE STYLES TILFØJET

Flere styles er blevet tilføjet til vores udsalg! Spar op til 50 % på dine yndlingsstyles fra adidas.
3-Stripes shorts
3-Stripes Sweat shorts
adidas Originals x André Saraiva shorts
Adicolor Essentials Trace shorts
Ultimate365 Core shorts, 22 cm
Ultimate365 Core shorts, 22 cm
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes shorts
Designed for Gameday shorts
Happy Earth shorts
Skateboarding Water kønsneutrale shorts
Graphic Ozworld Cargo shorts
Adicolor Essentials Trace shorts
Manchester United Condivo 22 træningsbukser
Tiro shorts
Techfit Training Short tights
Arsenal Condivo Pro 22 træningsshorts
LOUNGEWEAR Must Haves Badge of Sport shorts
Essentials Warm-Up 3-Stripes shorts
Ultimate365 Core shorts, 22 cm
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes shorts
Ultimate365 Core shorts, 22 cm
Ergo Tennis shorts
Ergo Tennis shorts
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes shorts
Designed for Training shorts
Designed for Training shorts
Own the Run shorts
The Strapless Cycling bibshorts
Designed 4 Running shorts
Own the Run Split shorts
Entrada 22 træningsshorts
AEROREADY Designed for Movement shorts
Club Tennis 3-Stripes shorts
Designed 4 Training Workout Strength Training shorts
Træningsshorts
Ergo Tennis shorts
Essentials Warm-Up 3-Stripes shorts
AEROREADY Motion Sport shorts
Tiro Essentials shorts
Designed 4 Running shorts
Designed 4 Training HEAT.RDY HIIT shorts
Adizero Engineered Split shorts
Designed 4 Running Two-in-One shorts
1 / 9
Side:af 9

Shorts til herrer er til mere end blot sommerbrug

Fyre med masser af energi skal ud og brænde den af til sport. Adrenalinen kører og endorfiner frigives, når den står på sammenhold og fodbold med vennerne, eller når enkeltmandspræstationer skal trumfes igennem til tennis, badminton og alt mulige andet. adidas er altid garant for shorts til herrer, så du kan dyrke sport, eller nyde hverdagens afslappende momenter. Bare ben er lige sagen, når der er gang i kroppen. Det betyder fuld frihed i bentøjet, når du skal sparke efter en bold, mens du løber, eller jonglerer rundt på en basketballbane. Du behøver heller ikke bekymre dig, om den øvre del. Svedtransporterende AEROREADY byder ind med den fordel, at teknologien holder kroppen tør. Blød isoli på indersiderne af shorts til mænd gør det ekstra komfortabelt at være på farten. Elastiske taljer og justerbare snøre giver dig alle muligheder for at tilpasse og indstille dine shorts optimalt.

Herreshorts i forskellige længder til dine behov

Shorts til mænd i mange forskellige former og længder fuldender din shorts-garderobe. Lårkorte looks til løbeture, svømning eller solbadning. Du har med sikkerhed også brug for knælange shorts til herrer til alle fodboldkampene, hvor de matcher perfekt med knælange strømper. Står den på skateboarding eller andre streetsportsgrene er shorts i fuld længde med til at give optimal beskyttelse og samtidig bevægelsesfrihed. Er du i gang på fairway med køllerne, så vælg et par vandafvisende shorts. Det samme gælder, hvis du er ude og vandre i fugtige omgivelser. Hos adidas har vi altid fokus på detaljerne. Lommer til opbevaring samt reflekser, så andre trafikanter kan se dig er blot nogle af de uundværlige elementer. 3-Stripes og Trefoil samt masser af farverkombinationer sørger for at tilfredsstille dine modebehov. Så dyrk sport udendørs eller indendørs i kvalitetsshorts med funktionalitet og komfort.