alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Udsalg af tasker til kvinder

 
[64]
Kvinder Originals Blå PungKvinder Originals Blå Pung

Pung

Kvinder Originals

1 / 2
Side:af 2

Sporten i centrum ved adidas udsalg af tasker til kvinder

Præcist ligesom dig, udvikler vores tasker sig hele tiden. Vores træningstasker, rygsække, duffel bags og smarte bæltetasker holder alt, hvad du skal bruge til hverdagens mange gøremål. Med vores AEROREADY-teknologi kan du gå direkte fra træning til hygge med vennerne. Det er svedtrasporterende og sikrer optimal komfort dagen lang. Vores udsalg af tasker til kvinder giver dig atletisk street style og holder alle dine essentials organiserede og tæt på kroppen. Selvfølgelig prydet med vores ikoniske 3-Stripes vibes.

Outlet af tasker til kvinder – specialdesignede til dit liv

Vores weekendtasker har plads til alt det, du skal bruge for at afsøge nye eventyr. Smarte, brede crossover-stropper svinges komfortabelt over skulderen. De rummelige træningstasker med seperate rum er designet til både træningsudstyr og computer og giver dig mere tid til bevægelse og sjov. Det er slut med at skulle hjem for at skifte tøj og taske. Du kan sagtens have det hele med. I vores outlet af tasker til kvinder får du også ekstra store rygsække, der er designet til natureventyr og bevægelse. Med endnu flere inder- og yderlommer har du alt, hvad du skal bruge, lige ved hånden. Brede stropper spændes ubesværet om livet for optimal støtte og komfort. Alle vores tasker er prydet med det ikoniske Trefoil-logo. I kombination med moderne designs og retro re-vamps får alle dedikerede creators et stort udvalg af tasker, som ikke bare holder på dine ting. Den bliver en forlængelse af dig og din unikke stil.

Rejs let. Rejs langt. Altid på dine præmisser

Til minimalisten, som længes efter livets lethed, byder vores udsalg af tasker til kvinder på endnu mindre rygsække, som vejer nærmest ingenting. Er du bidt af de lange distancer, får du smalle, ergonomiske skulderstropper, der sørger for et sikkert fit. For den totale dedikation til sportens verden matcher vores stilsikre hverdagstasker perfekt med den sporty street style-garderobe. Smarte mesh-lommer gør det nemt at organisere indholdet.