alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Guldsko

 
[7]

Guldsko – sejren er allerede hjemme

Gør entré som en vinder iført guldsko. Der er dømt guldfest med dit fodtøj, der leder tankerne hen på det ædle karat. Karisma og selvtillid vil stråle ud af dig, når du viser verden den smukkeste gyldne farve. Hvert et skridt føles eksklusivt og dit næste brillierende skud mod kassen er på helt rette vej i et par guldsko. Farven gør det naturligvis ikke alene. Teknologien er på plads, så du får det maksimale ud af anstrengelserne. Du skal have det bedste ud af hvert et skridt. Boost-såler leverer komfortabel støddæmpning og returenergi, der får sport til at føles lettere og mere overkommeligt. Guldsko med overdele i Primeknit er garanti for en sok-lignende pasform, der svøber sig om fødderne, og lader dig retningskorrigere med fleksibilitet. Indsyede forstærkninger langs forfoden giver dig optimeret støtte, hvor fødderne har brug for det. Den stabiliserende effekt får dig på rette spor, så fødderne ikke glider rundt i skoene.

Guldsko: både farve og funktion på imponerende vis

Er du klar til at fejre sejrsrusen i dine guldsko? Beundrende blikke og glade miner er en del af farven over dem alle. Du behøver ikke vente til Danmark atter vinder medaljer. Tag selv styringen med dine topeffektive guldsko om fødderne. Bestig bjerge og udforsk spændende vandreruter med et gyldent moment ved din side. Continental™-såler holder dig fast på underlagene med specialudviklet greb. Der er dømt optimeret trækkraft i alle terræner og du kan forcere glatte og rå overflader med balancen intakt. En beskyttende smudskant holder skoene mere rene, så du nemmere kan slippe af med mudder og andre elementer. Bæredygtige materialer er også en del af vores guldsko. Genanvendelighed er godt for alle med reducering af emissioner og resurser. Helt i tråd med nutidens og fremtidens omtanke for klodens ve og vel.