alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Badedragter til kvinder

 
[300]
Svømning Sort BadekåbeSvømning Sort Badekåbe

Badekåbe

Svømning

1 / 7
Side:af 7

Intet overladt til tilfældighederne med støttende badedragter til kvinder fra adidas

Sommer og varme dage indbyder til strandbesøg, mens svømning indendørs kan nydes året rundt. Bring de støttende fornemmelser med dig, når du springer i bølgen blå. Elastiske badedragter til kvinder er tilsat formstøbte, polstrede skåle i varierende størrelser, så der altid er en model, der harmonerer med din kropsform. Skab symmetri mellem den indre og ydre velvære ved at iføre dig badetøj, der løfter og smyger sig til din krop, så du efterlades med fri bevægelighed og en perfekt pasform. Justerbare stroppe støtter op om formen og gør det let at tilpasse din damebadedragt. Vi overlader intet til tilfældighederne med badedragter til kvinder, der er ligetil at tage af og på. For gode oplevelser hver gang du indtager bassin og hav.

Sammen værner vi om dig, miljøet og levetiden på badedragter til kvinder

På årets varme dage er det nødvendigt at passe ekstra godt på dig selv. Solens skarpe stråler bliver afværget med badedragter til kvinder tilsat kraftig UV-beskyttelse. Klorresistent Infinitex Fitness Eco-stof forlænger din damebadedragts levetid. Selv efter utallige svømmeture fremstår looket nyt. De gode bæredygtige principper og et skærpet ressourceforbrug bragt til bassinet med brugen af genanvendte og kasserede materialer. Detaljer og produktionsmetoder, der passer godt på dig, miljøet og din sportsbadedragt til kvinder. Der er kompromisløs tilgang og tænkning.

Komfortabelt og funktionelt tilbehør og fodtøj fuldender dit badeoutfit

Suppler din damebadedragt og fuldend dit strandlook med et par komfortable badesandaler, der er lige til at stikke i grundet deres slip-on-konstruktion kombineret med velcrolukninger. En letvægtig EVA-sål med støddæmpende egenskaber gør skridt langs vandkanten til en leg. Blødt, behageligt tekstilfor får de gode fornemmelser til at vare ved. Stil sandalerne og ifør dig et par sporty svømmebriller med ANTIFOG-finish, når det er tid til at tilbagelægge adskillige baner.