alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Yoga

 
[404]
Pris
129 kr. - 1,299 kr.
1291299

Yoga er et fantastisk værktøj til at mindske stress og opbygge styrke. Vores yogakollektion er designet til at give dig den bedste støtte og fuld bevægelsesfrihed uden distraktioner. Smarte snit og bløde materialer følger din krop for at frembringe din indre yogi.

1 / 9
Side:af 9

Både fysisk og mentalt - yoga er lige sagen

Tiderne er ovre, hvor yoga blev anset som en alternativ sport udført af folk i rundkreds og skrædderstilling. Der er så meget mere bag dette efterhånden folkekære indiske system. Yogaundervisning foregår over hele landet og hos adidas sørger vi for den rette beklædning og det nødvendige tilbehør. Yoga er en kunst i sig selv, hvor åndedræt og udstrækning af musklerne er en stor del af sporten. Det stiller høje krav til dit outfit. Derfor er sportstøjet fra adidas kendetegnet ved fleksible materialer. Elastan er ofte nøgleordet, da det giver den strækbarhed, som er nødvendig. Vores fokus på miljø kommer også til udtryk i form af genanvendt polyester. Ekstra blødhed på tøjets bagside sørger desuden for komplet komfort.

Styrk kroppen og opnå smidighed!

Yoga er for alle. Det ses også på udvalget med tøj og tilbehør. Er du stiv i kroppen, så vil regelmæssig træning øge din smidighed. Der kommer også sved på panden og derfor er meget tøj designet med AEROREADY-teknologi, som sørger for fugtabsorbering, og dermed holder dig tør. Mesh-indsatser er også meget anvendt, da de sørger for bedre ventilation under træning. I yoga kommer du ud i mange stillinger. Derfor finder du mange overdele med FreeLift designs, som sørger for at holde din T-shirt på plads. Fleksible sports-bh’er til kvinderne er et must og til mændene er T-shirts i alle afskygninger det rette valg. Træningsbukser, tights og shorts sørger for alsidighed, så du har noget at skifte med – alt afhængig af træningssæsonen. Skal kroppen holdes varm efter træning, så er hoodies og sweatshirts med til at opretholde komfort og kropstemperatur.

Yogatilbehør fuldender træningen

Yogamåtter fra adidas er det helt grundlæggende tilbehør. Sammen med et håndklæde og en vandflaske. Er det for koldt med bare tæer, så kan du naturligvis trække i et par yogasokker. Prikken over i’et er din yogataske til opbevaring af både tøj og tilbehør.