alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Udsalg af jakker til mænd

 
[177]
1 / 4
Side:af 4

Udsalg af jakker til mænd: færre penge, mere stil

Det betyder ikke noget, hvor du er på vej hen. Vores store udsalg af jakker til mænd tager dig derhen, du ønsker. Du får alt, hvad du skal bruge, for at kunne tage dagen med storm og holde dig aktiv. Afslappet og ikonisk. Det er den perfekte beskrivelse af vores klassiske track-jakker. De fik deres debut i 1979 og har siden da været fast følgesvend til eventyr og hverdag verden over. I dag fås vores track-jakker stadig med det iøjefaldende 3-Stripes-mønster på ærmerne og i en bred pallette af farver og grafik.

Outlet af jakker til mænd, som vil have mere

Hold dig varm, når temperaturen falder, med adidas’ vendbare dunjakker. Når vejret er uforudsigeligt, så kommer vores windbreakers til undsætning. Deres tidløse design passer perfekt til både træning, hverdag og fest. Det store udsalg af jakker til mænd byder på en bred kollektion af fede bombers, track-jakker, vinterjakker og windbreakers. Det er adidas’ velkendte kvalitet og design – nu til stærkt reducerede priser.

Alle creators ved, at eventyr skal skabes

Til dig, som ikke vil bruge weekender og ferier indendørs, har adidas skabt en bred kollektion af jakker, som holder dig varm, øger din bevægelsesfrihed og lader kroppen ånde. Den lette regnjakke er perfekt til weekender i naturen og kan nemt trækkes udover base layer, når temperaturerne falder. Til de kolde vintre får du jakker med specialdesignede og isolerende teknologier, så kroppen holdes varm hele dagen. Det store outlet af jakker til mænd giver dig smarte features som stopper på indersiden, vandtætte overlag og aftagelige hætter. Er du altid på farten? Så sparer du tid og øger din frihed i de smarte parkas, som kan bruges til alle årstider og som overgangsjakke. Reflekterende detaljer øger din synlighed i mørket, så du træder ud af mængden.