alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Træningstøj til kvinder

 
[2744]
Ultra 4DFWD sko
ADIZERO PRIME X STRUNG
Adizero Adios Pro 3 sko
Box Hog 2.0 støvler
Powerlift 5 vægtløftningssko
The Velosamba Vegan cykelsko
The Total sko
Techfit 7/8 tights
Techfit 7/8 tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport tights
Colorblock badedragt
Club Tennis skørt
Club Tennis tanktop
Club Tennis skørt
Tennis Match skørt
Harden Vol. 6 sko
Dame 8 sko
T-Mac 3 Restomod sko
D Rose Son of Chi 2.0 sko
Cushioned Crew strømper, 6 par
Cushioned Crew strømper, 6 par
Cushioned tennissokker, 3 par
Cushioned ankelsokker, 3 par
3-Stripes Cushioned tennissokker, 3 par
Cushioned tennissokker, 3 par
Cushioned tennissokker, 3 par
Cushioned ankelsokker, 3 par
Cushioned ankelsokker, 3 par
Low-Cut sokker, 3 par
Dip-Dyed 3-Stripes Cushioned tennissokker, 3 par
No-Show sokker, 3 par
AEROREADY handsker
Adizero Adios Pro 3 sko
3-Stripes Lounge tennissokker, 2 par
Basketball Crew sokker, 3 par
Box Hog 4 sko
Adizero Boston 11 sko
Lightweight Metal Badge Baseball kasket
Ankelsokker, 3 par
UB22 Crew sokker
Designed to Move Standards Training Shoulder tote-taske
UB22 Crew sokker
Box Hog 4 sko

Forkæl kroppen og gør dig klar med træningstøj til kvinder

Det gælder om at holde sig fit og i form. Træning og motion giver ikke blot velvære til hele kroppen, det er også med til at give positiv energi og glæde, som kan sprede sig til en masse andre. At få pulsen op er sundt for kroppen, det kan endda være med til at give dig bedre søvn, hvis du har fået trænet igennem inden. Med øget forbrænding, vil det ikke alene være muligt både at holde styr på vægten eller bygge muskler på kroppen, det påvirker også positivt kroppens immunforsvar. Du undgår fugt og skal ikke frygte at blive gennemblødt af sved, takket være de AEROREADY letvægtsstoffer, som flere af modellerne er lavet af. Det er fugtabsorberende, og sørger for at holde dig tør, også efter skift fra fitness til spinnings-cyklen. Så der er ingen grund til at blive hængende i sofaen med telefonen eller foran fjernsynet, hop i det fine træningstøj til kvinder fra adidas, så du kan komme i gang med træningen eller fitness. Med de mange muligheder for påklædning hos adidas sportstøj til kvinder, er det i hvert fald ikke det der skal være undskyldningen.

Masser af forskellige varianter af træningstøj til damer 

Med træningstøj til kvinder er det muligt at finde lige præcis det udstyr du har brug for i din træning, for at blive klædt ordentligt på inden pulsen skal op. Det gælder både udendørs og indendørs aktiviteter, der er mulighed for at finde lige præcis det sportstøj til kvinder, som passer dig og din træning. Der er en masse adidas træningstøj til kvinder, i forskellige varianter, farver og størrelser, så det er muligt at gøre garderoben klar til at få rørt sig en masse. Det er muligt at finde sportstøj til kvinder der passer lige præcis til dig og dine ønsker for træning. Det kan være udendørs eller indendørs, alene eller på hold med andre, og der er altid fokus på bevægelighed, komfort og at tøjet samtidigt er behageligt under og efter træningen.