alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomapple-blackapple-whitefacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
effekt
Gennem sport har vi styrken til at ændre liv.
Vi skaber forandring gennem sport med en tro på, at vi kan sikre en bedre fremtid for mennesker og planeten. Vi har det klare mål at: Gøre sporten lige. Derfor arbejder vi på at sikre, at alle befolkningsgrupper er repræsenteret – fra omklædningsrummet til bestyrelseslokalet. Og det er også derfor, vi konstant udfordrer os selv til at finde bæredygtige løsninger på tværs af vores brand. Det kræver øvelse. Men vi stræber efter det perfekte.
mennesker
Sport for alle. Lige for alle. Det er det, vi tror på. I fællesskab med forskellige befolkningsgrupper samarbejder vi om programmer, der er med til at gøre sporten lige for alle.
Vi er dedikerede til at skabe lige vilkår for alle. Derfor investerer vi i bedre adgang, retfærdighed og sikkerhed for marginaliserede befolkningsgrupper.
SE
Planet
Uden en smuk planet er der intet smukt spil, for de steder, vi spiller.
Jorden er en legeplads. Det er her, vi udforsker, forbinder og finder os selv. Fra starten har vi altid været der for atleterne. Men i dag ændrer klimaændringerne den måde, vi spiller på. Det er derfor, vi ændrer vores forretning for også at være der for planeten.
SE
sæsonfeature
ENDNU ET STED AT SPILLE
Tak, fordi du bevægede dig for planeten og gjorde en forskel.
“Sport har evnen til at ændre liv. Sport forener folk, uanset hvilken baggrund vi har. Vi vil bruge sportens kraft og de ressourcer, vi har, til at hjælpe med at gøre verden til et bedre sted. Vi skylder også den næste generation at forsøge at efterlade denne planet i en bedre form, end den er i øjeblikket. Jeg elsker sport!”
- Bjørn Gulden, Chief Executive Officer
Seneste nyheder
adidas Showcases Potential for Girls when Staying in Sport by Recreating Iconic 2006 Jose+10 Campaign Image with All-Star Line Up of Role Models and Icons
Today, adidas launches a new campaign to encourage the 43% of girls that quit sport at 13 to stay in football, by showcasing the power and potential of a future in the game.
FÅ MERE AT VIDE
adidas Helping to Level the Playing Field for Next Generation of Athletes Through Partnership with Boys & Girls Clubs of America
adidas providing local grant funding to Boys & Girls Clubs that will promote equal opportunity in sport for young people
FÅ MERE AT VIDE
Over a million people turn activity into action for adidas’ Move For The Planet
Over 1.2 million people came together to Move For The Planet, a new global initiative by adidas that harnessed the collective activity of sporting communities across the world.
FÅ MERE AT VIDE