alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sneakers til mænd

 
[1211]
Originals Sort SAMBA OG WOriginals Sort SAMBA OG W

SAMBA OG W

Originals

Kombiner sneakers til mænd med både sportstøj og hverdagstøj

Universelt fodtøj til mænd i alle aldre. Unge mænd, midaldrende og seniorer elsker at gå rundt i sneakers. Er du også bidt af komforten, som sneakers til mænd giver? Så behøver du ikke at se længere end til adidas! Som specialister, der imødekommer dine behov, og med erfaring siden 1949 har vi styr på, hvad der rører sig på markedet. Vi er med til at sætte standarden og sneakers til mænd emmer af fleksibilitet. Her får du sportssko, som også er modesko. Slå to fluer med ét smæk og brug dine sko i fritiden og til sport! Du kan gå direkte fra basketballbanen og videre ud i livet og mødes med vennerne. Eller nyd dine sneakers til mænd på arbejdspladsen og tag direkte ud på løbetur efter en lang dag på kontoret. adidas giver dig alle de teknologier, du har brug for. Løber du meget eller har du brug for at hoppe meget i forbindelse med håndbold eller basketball eksempelvis, så få gavn af Boost-teknologien med energireturnering ved hvert et skridt. Eller nyd Bounce-effekten fra de mange stødabsorberende puder i sålerne.

Let og komfortabelt fodtøj til friske fyre

Sneakers til mænd er din redning i hverdagen. Nu er det slut med trætte fødder i indelukkede business sko, men i stedet goddag til komfort. Fleksible såler og Primeknit-overdele giver dig den perfekte pasform, så du kan være på farten med velbehag i mange timer. Continental™-såler sikrer et godt greb – så du kan skate eller dyrke parkour med tryghed under fødderne. Eller blot manøvrere rundt på storbyens forskelligartede underlag. Indvendigt vil du synes godt om antibakteriel OrthoLite®, så dine fødder forbliver friske uden lugt. 3-Stripes og Trefoil – du er sikret de allestedsværende logoer på dine fede sneakers. Der er stilarter for enhver mand, hvad enten du er til kulturarvslinjerne med et vintage-tvist, de futuristiske designs eller noget midt imellem.