alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Børnesandaler

 
[38]
Børn Svømning Pink Altaventure sandalerBørn Svømning Pink Altaventure sandaler

Altaventure sandaler

Børn Svømning

Børnesandaler der omkranser fusserne til perfektion

Sol, sommer og sunde børn, der nyder alverdens udendørsaktiviteter. Det gør både forældre og børn glade. Vi elsker når hele familien er i godt humør og derfor er det fryd og gammen at designe børnesandaler. Lige fra spæd kan babyer vise vejen i et par sandaler med logoet fra adidas. Storebrødre og -søstre vil helt sikkert blive misundelige ved første blik. Men bare rolig – vi har selvfølgelig sunde sommersko til hele familien. Fodtøjet bærer dit barn gennem aktiviteterne. Takket være formstøbte EVA-såler planter de små fødder sig perfekt i fod-sengene. De konturformede designs er som en drøm at gå med, så du får et barn, der i hvert fald ikke klager over fodtøjet. Sprudlende friske farver og humoristiske prints gør det endnu mere motiverende for de små selv at trække i fodtøjet, vi har på den måde indirekte indbygget et pædagogisk læringsaspekt.

Sandaler til børn: friheden kalder på børnefødder

Sandalvejr er sommervejr. Små som store børn er vilde med det gode vejr og de medfølgende vandaktiviteter. Der skal soppes, pjaskes og bygges sandslotte. Her kommer de vanddrivende fodsenge barnet til gode, så fødderne hurtig bliver tørre. Dermed er det slut med at ærgre dig over vandpytter og våde sko, for mange børnesommersko er designet til netop at kunne modstå de våde elementer. Vores designs dækker aldersgruppen fra 0 til 8 år, så alle familiens yngste kan glæde sig til sol og sommer. Det skal være let og ubekymret at være barn. Derfor er mange af sandalerne selvfølgelig med velcroluk, så det er nemt og bekvemt at tage sandalerne af og på. Opholder I jer i områder med mange sten, så vælg et par børnesandaler med tå-beskyttelse, så de kære børne-fusser bedre kan tumle frit omkring. Så lad sommeren starte og slutte med børn, der bor og lever i deres yndlingssandaler.