alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

dameshorts

 
[245]
1 / 6
Side:af 6

Dedikation bragt til dit klædeskab med shorts til damer fra adidas

Få pulsen op og mærk strømmen af ny energi finde vej til din krop. Understøt dit aktive liv med shorts damer fra adidas. Uovertruffen teknologi med Formotion, der følger dine bevægelser, så du går i et med din sport og passion. Lad fugt absorberes fra huden med AEROREADY under intense workouts. Forkæl klædeskabet og samvittigheden med dameshorts sammensat af genanvendt polyester og materialer fra kyst og strand. Sammen gør vi en indsats for at nedsætte forbruget af ressourcer og spare på emissionerne. Bæredygtigt tøj er en del af kampen for en bedre verden.

Dameshorts der giver frit spil for bevægelse

Strømlinede designs og strækbart stof betyder dameshorts med sublim pasform. Innovativ dobbeltstrik støtter op og holder dine former på plads. Også når du er i færd med at kaste dig over et par høje spring eller dybe stræk. HEAT.RDY køler og lader huden ånde, når pulsen stiger, og sved er uundgåeligt. Elastisk taljebånd skaber en tæt og komfortabel følelse, mens UV-beskyttelse er den perfekte makker på solrige dage. Trekvart eller det korte snit. Klassiske farver eller den mere vovede udgave med iøjnefaldende farver og grafisk design. Trefoil og historiske 3-Stripes. Lad dine dameshorts afspejle din unikke person, mens du ifører dig et sporty appeal.

Løft din sport med et par dameshorts

Dyrk din passion for sporten. Giv dig fuldt ud hen med shorts til damer fra adidas. Slå øjnene op, og start dagen ud med en forfriskende løbetur. Find vej til træningscentret, og kast dig over et par dybe lunges eller intense benløft. Dribl bolden afsted henover banens grønne græs, eller indtag cykelsadlen og yogamåtten med stil og karakter. Vig ikke tilbage, når en verden af sport venter dig. Du har kun et liv. Hvorfor ikke udnytte det til det fulde.