alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Udsalg af svømmeartikler

 
[134]
1 / 3
Side:af 3

Udsalg af svømmeartikler: en perfekt badesæson med besparelser!

Dit næste svømmetag sker med ekstra motivation. Udsalget af svømmeartikler giver nemlig mulighed for at få endnu mere for pengene. Hos adidas understøtter vi dit talent med alt det nødvendige og mere til. Innovative teknologier er med dig hele vejen. I pools og bassiner bliver du beskyttet med Infinitex, der er klorresistent stof, som forlænger holdbarheden og minimerer udtørring. Skal triatlonformen testes i åben vand, yder UV-overflader ekstra beskyttelse i heden. Udsalget af svømmeartikler er fordele fra top til tå. Tag dit næste skridt i et par vanddrivende badesandaler, der med specialkonstruerede såler lader vand rende ud. Kombineret med hurtigtørrende materialer opnås det mest komfortable fodklima. Er du mere til solbadning og hygge i strandkanten, så er badetøj med indbygget AEROREADY lige sagen. De fugtabsorberende egenskaber holder dig veltilpas under den varme sol. Mænd, kvinder og børn. Hele familien er inkluderet i de fordelagtige priser. Dermed er det blot at vælge, om det skal være badeland eller udendørssvømning.

Outlet af svømmeartikler: et mekka med mærkbare tilbud!

Sko, tøj og tilbehør i lange baner. Outlet af svømmeartikler giver den perfekte badesæson hele året. Her får du lutter kvalitetsprodukter til både badning og svømning. Badeshorts med elastisk talje og løs pasform eller svømmetights til konkurrencebrug. Hos adidas dækker vi alle segmenter, hvad enten den står på hygge eller medaljeskamler. Bæredygtighed er i lige så høj kurs som kvalitet, funktionalitet og design. Udsalget omfatter svømmeartikler i 100 procent genanvendt polyester. Det er muligt, da vi er nået rigtig langt med vores miljøbevidste strategi, der både reducerer emissioner og ressourceforbruget. Sammen med Better Cotton-initiativet, der forbedrer vilkårene for globale bomuldsdyrkere, sættes et positivt aftryk på planeten. 100 procent bomuld i dit badehåndklæde eller badedragter uden brug af ny plastik. De nyeste teknologier gør det muligt og med alt dette, kombineret med udsalget, kan du ikke ønske dig mere.