alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Kvinder · Fitness og Træning

 
[879]
LesMills x adiClub

ADIDAS x LES MILLS™ ...

... er gået sammen om at forme fremtidens træning gennem en fusion af innovation og arv. Det nye partnerskab vil give verdens førende træningsoplevelser gennem innovativ digital teknologi og samtidig levere live-workout på et helt nyt niveau i udvalgte byer over hele verden. 


Hold øje med mere.

Female model working out in adidas training collection
Female model working out in adidas training collection
Female model working out in adidas training collection

Giv din træning optimale betingelser

Når du træner, udsætter du ofte dig selv for noget, som ikke føles rart. Klarer man sig igennem udfordringen, er følelsen suveræn. Og den efterfølgende optur er en af de vigtigste drivkræfter for mange, der elsker at træne. Men det indledende ubehag holder også mange væk fra centrene og kan være det, der gør, at vi ikke orker at få pakket tasken på de mindre gode dage. At have det helt rigtige udstyr er altafgørende, fordi det netop er med til at give dig de bedst mulige betingelser for at holde fast, udstå ubehaget og kæmpe dig igennem til velbehaget på den anden side.

Optimer din præstation med træningsudstyr til kvinder

Udstyr er ikke kun for drengerøve, men kan hjælpe dig med at føre træningen til nye niveauer og få mest muligt ud af din indsats. Udstyr lige fra løbebælter til hovedtelefoner, handsker, sko, bæltetasker og tights kan både optimere og inspirere. Er der dage, hvor træningen hænger dig ud af halsen, og perioder, hvor du burde betale husleje i det lokale center? Du er ikke den eneste, og det rigtige udstyr kan være netop det, der gør forskellen. Motivation er nøglen, og med det ideelle træningsudstyr til kvinder kan du både måle og analysere din præstation og være sikker på, at du har perfekte betingelser for at nå dine mål.

Alt, hvad du mangler til din næste træningstur

Vi har alt lige fra sko, som giver foden støtte de rigtige steder, til tights med perfekt pasform og en bh, som sidder helt rigtigt, så du har det udstyr, du skal bruge for at få den gode oplevelse, næste gang du træner. Gå på opdagelse i adidas’ udvalg af træningsudstyr til kvinder.