alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Golf kvinder

 
[211]
Vores kollektioner af golftøj og tilbehør til kvinder er spækket med udstyr, der matcher både årstid og niveau. Udtryk dig selv gennem nytænkende versioner af klassisk golftøj og udstyr.
1 / 5
Side:af 5

adidas designer golftøj til kvinder med drive

 

Om du er professionel, entusiast eller bare ikke vil gå en weekend uden en tur på greenen, så har vi det perfekte match til dig. Fra nederdele til bukser, shorts, poloer og overtøj; alle dele af vores kollektioner er lavet med teknologier, der giver øget komfort og forbedret performance. Vi skaber golftøj til kvinder, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

 

Teknisk pasform og øget bevægelighed

 

Golf-stilen er klassisk, ikonisk og tidløs. Vi har ladet os inspirere af de traditionelle snit, men givet dem en moderne adidas-opdatering. Vores golftøj til kvinder er lavet af lette og åndbare materialer, der hjælper med at holde sveden væk fra kroppen og holde dig tør hele dagen. Bevægeligheden er blevet forstærket gennem fleksible materialer, der ikke kun er skabt med golfspilleren i tankerne, men også med miljøet i tankerne. Siden 2020 har adidas’ kollektioner bestået af flere bæredygtige materialer, såsom genbrugsplast og bomuld.

Sænk dit handikap med adidas golftøj til damer

 

Giv din golfstil en unik og iøjnefaldende kant. Vores omfattende kollektioner kommer med stor variation. Ikke to golfspillere er ens. Hvis du elsker den feminine silhuet, kan du sætte den klassiske polo sammen med vores golfnederdele, designet i fleksibelt materiale med indbyggede kompressionsshorts. Hvis du foretrækker bukser, finder du både lange of afkortede versioner, der giver dig total bevægelsesfrihed og en slank, moderne profil. Vores overdele kommer i et stort udvalg af pasforme; fra de løse til de tætsiddende. Mix og match både farver og snit efter din personlige stil og smag. Hvis du elsker at spille under sommerens sol, kan du vælge både over - og underdele med UV beskyttelse.