alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

herretasker

 
[302]
Essentials 3-Stripes Response rygsæk
Power VI rygsæk
Adicolor Classic rygsæk, small
Running bælte
Running Gear bæltetaske
Adicolor Archive bæltetaske
Running Gear flasketaske
Adicolor Sling taske
Adicolor Archive rygsæk
Essentials Logo sportstaske, extra small
Adicolor 70s Vintage Airliner
Terrex AEROREADY Multisport rygsæk
Endurance Packing System rygsæk
Power VI rygsæk
Essentials Logo rygsæk
Classic Badge of Sport rygsæk
Adicolor rygsæk
X-City rygsæk
Adicolor rygsæk
Adicolor Classic Festival taske
Essentials Logo sportstaske, medium
Essentials 3-Stripes pung
Power gymnastikpose
Essentials Logo skuldertaske
Vintage Mini taske
Camo Classic rygsæk
Rekive Festival taske
Power VI rygsæk
Classic Badge of Sport rygsæk
Power VI rygsæk
Y-3 Utility rygsæk
4ATHLTS Camper rygsæk
Classic Future Icon 3-Stripes rygsæk
X-City Hybrid taske
Tiro 21 AEROREADY rygsæk
Classic Essential bæltetaske
Essentials Logo bæltetaske
Badge of Sport bæltetaske
Parley Ocean Plastic bæltetaske
Classic rygsæk
Classic Camo rygsæk
Motion Linear rygsæk
City Xplorer rygsæk
1 / 7
Side:af 7

Elegant, praktisk og rummelig er tre sikre kendetegn ved vores tasker til mænd

Med en af de smarte herretasker fra adidas, er du klar til at tage ud af døren, velvidende at du har styr på dit medbragte materiale. Der er et stort udvalg af forskellige tasker til mænd, så uanset hvilke planer du har og hvilke aktiviteter der venter forude, kan du med ro i sindet taske af sted. Du kan uden problemer drage på festival med en af de forskellige varianter over skulderen, og være sikker på at have penge og mobiltelefon tæt på dig et sikkert sted, og de lidt større modeller har også plads til en ekstra trøje såfremt det bliver køligere sidst på aftenen. Skal du til træning, findes også en række forskellige tasker, hvor der er plads til håndklædet og træningstøjet, med en sporty og holdbar taske til herrer. De mange forskellige varianter findes i flere farver, og kan bruges af både store som små.

Drag ud i verden med en af de alsidige tasker til herrer

Disse tasker til mænd dækker alle de behov der måtte være. De er praktiske og elegante, og kan bruges til både sport, skole og arbejde. De kan være rummelige, så der er plads til et par tørre strømper, et par træningssko hvis du skal dyrke sport, der er plads til computeren og et par bøger hvis du skal i skole, og de vigtigste dokumenter kan opbevares her på vej til det vigtige møde. Skal du på en weekendtur til udlandet, kan du også sagtens finde den rette rejsetaske, og udelukkende rejse af sted med denne som håndbagage. Der er plads til lidt rent tøj, tandbørsten, passet og opladeren. De fleste af disse tasker til mænd har specialdesignede skulderstropper, hvilket gør dem både behagelige og nemme at bære, uanset næsten hvor meget du har fyldt i tasken på forhånd.