Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

Mænd • Tasker

(243 Produkter)
1 / 6
Side:af 6

Tasker til mænd

En vigtig del af enhver mands livsstil er ikke bare en taske, der tjener et praktisk formål - den skal også etablere hans status. Fra professionelle sportsmænd til topledere - understreg din stil med den seneste kollektion af adidas tasker til mænd inklusive.

Find den perfekte taske

Tasker til mænd er vigtigt tilbehør. At vælge den rette er både et modemæssigt statement og en praktisk nødvendighed. Uanset om du har brug for noget stilfuldt til jobbet, noget alsidigt til din weekendtur eller noget til skolen eller sport - med den rette taske bliver din oplevelse så meget bedre.

Rygsække

Vores kollektion af rygsække til mænd er nemme at bære, stilfulde og gør enhver rejse til en fornøjelse. Tag på arbejde med selvtillid med vores kollektion af rygsække, der har et sikkert laptop-rum. Gå i skole med stil med det seneste design fremstillet med de højeste standarder. Eller tag på en lang weekendtur med store rum og praktiske lommer til alle dine ting. Og med climacool®-teknologi i udvalgte modeller, holder du dig afkølet og tør, når temperaturen stiger. Udforsk de forskellige farver og modeller i vores seneste kollektion af adidas rygsække til mænd.

Sportstasker

Uanset om du træner eller skal på tur med drengene, har du plads til det hele med dagens kollektion af adidas sportstasker til mænd. Med masser af plads indvendigt og praktiske justerbare skulderremme er de behagelige at bære og har plads til alle dine ting med masser af ekstra rum. Fås i et stort udvalg af farver og modeller inklusive klubtasker og sportstasker, så din næste rejse bliver perfekt med vores seneste kollektion af adidas sportstasker til mænd.

Skuldertasker

Også kendt som rejsetasker eller flytasker. Skuldertasker er perfekte til storbyture, arbejde og skole. De er funktionelle og har masser af stil, der gør dem perfekte til et skarpt, moderne look. Med masser af plads og et praktisk design. De er lige det, du har brug for til anledningen. Match din stil med den nyeste kollektion af adidas skuldertasker til mænd.

Alt ind imellem

Ikke to anledninger er ens. Så hvorfor skulle tasker være det? Kollektionen af adidas tasker til mænd omfatter også praktiske modeller, der passer til din livsstil. Fra kompakte bæltetasker til løbebælter og sportsinspirerede koncepter, opdag udvalget i adidas taskekollektion til mænd.