alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Hvide t-shirts

 
[323]
1 / 7
Side:af 7

Lad os genopfinde de hvide t-shirts

Spørger du de almene modeeksperter vil de med stor sandsynlighed mene, at den hvide t-shirt altid er et sikkert valg. ?Tilsætter du derimod lidt ekstra lir og en snert kreativ magi fra adidas og har du pludselig et meget mere markant - Ja faktisk et unikt look. Ved at skabe en effektiv balancegang mellem det klassiske keep it simple koncept og en udfordring af den umiddelbare tanke bag det ellers stilrene look, har vi skabt et porteføjle af hvide t-shirts som alle kan forelske sig i. Klassiske kæmpe Trefoil-logoer på et stort hvidt kanvas står side om side med farverige og unikke eksemplarer, der tillader sig at eksperimentere med formularen.

Se godt ud og føl dig behageligt tilpas i hvide t-shirts

Udover at sigte efter det mest varierede, ekspressive udtryk sigter vi efter at køberen skal få den maksimale komfort ud af oplevelsen. Størstedelen af vores udvalg er derfor også 100 procent bomuld og altid skræddersyet til at give den mest komfortable oplevelse. Både mænd og kvinder vil også støde på et hav af forskellige snit, udskæringer og varianter. Vil du bare have en helt klassisk t-shirt med det ikoniske logo? Eller er du mere i den alternative boldgade og søger et look der blander tegnserie-figurer og animé med adidas? Begge ting kan med lethed blive imødekommet.

Shoppingtur eller fodbold med vennerne?

Det er vigtigt, at vores udvalg altid præsenterer det store bibliotek af forskellige hvide trøjer vi har tilgængelige - uanset årstid. Selvom adidas altid søger at re-definere og udfordre sig selv, er sport selvfølgelig i centrum af det hele. Mange hvide t-shirts og hvide bluser, er derfor også skræddersyet til at lade dig kunne udleve din hang til fysisk aktivitet, sport, eller lignende hvilket afspejles i vores hvide fodbold t-shirts og diverse trøjer. ?