alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Sportstøj

 
[3886]
Varilite Hybrid jakke
Tiro 21 træningsbukser
Tiro Essential bukser
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Run Icons 3-bar varme tights
Club Tennis 3-Stripes shorts
Ergo Tennis shorts
Ergo Tennis shorts
Club Tennis 3-Stripes T-shirt
Real Madrid basketballshorts
3G Speed Reversible trøje
Galaxy Basketball shorts
3G Speed Reversible trøje
Manchester United 22/23 hjemmebanetrøje
Manchester United 22/23 udebanetrøje
Arsenal 22/23 hjemmebanetrøje
Real Madrid 22/23 udebanetrøje
Real Madrid 22/23 hjemmebanetrøje
Techfit 7/8 tights
Tiro 21 træningsbukser
Entrada 22 træningsbukser
Run Icon bukser
Manchester United 22/23 Authentic hjemmebanetrøje
Techfit 7/8 tights
Saturday Wind bukser
Real Madrid 22/23 tredjetrøje
Manchester United 22/23 udebanetrøje
Own the Run Long Sleeve T-shirt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Real Madrid 22/23 hjemmebanetrøje
Marathon jakke
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport tights
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-shirt
Condivo 22 træningsbukser
Real Madrid 22/23 tredjetrøje
Argentina 22 hjemmebanetrøje
Utilitas Insulated jakke
Techfit Training Short tights
Colorblock badedragt
Logo Graphic badedragt
Entrada 22 Presentation bukser
Tiro Essential bukser

Sportstøj: til når du vil være sund og aktiv - eller bare slappe af

Lav intensitet, høj intensitet eller et sted imellem. Til vands, på land eller i luften. Sportstøj skal der til. Både for at holde kroppen aktiv med motion, men også når der skal slappes af. Hos adidas er komforten nemlig intakt hele døgnet rundt. Dit sportstøj begynder med undertøjet, der som det inderste lag sørger for blødhed og beskyttelse af tøjet mod snavs og sved. Merinould sørger bl.a. for, at du ikke sveder dig helt våd, for naturmaterialernes effektivitet skaber ventilation i varme og isolation i kulde. Performance-linjen er et af kernemærkerne hos adidas og du får alt, hvad dit sportshjerte begærer. Det er funktionelt sportstøj til hele familien og til talrige sportsgrene. Her er det tekniske for alvor i højsædet, så du kan performe på alle niveauer. Og du kan gøre det med komfort takket være genanvendte materialer og vores samarbejde med Better Cotton-initiativet, der giver dit sportstøj en ekstra dimension.

Sportstøj til træning og stævner

Blød isoli på tøjets bagside, GORE-TEX® der holder vand fra overfladerne, AEROREADY som gør tekstilerne åndbare, PrimaLoft® for ekstra varme i kolde sæsoner. Teknologierne står i kø for at opretholde komforten, når du er aktiv i dit sportstøj. Træningsdragter, shorts, T-shirts, badetøj, jakker, hættetrøjer, kjoler og meget andet. Performance-linjen er skabt til bevægelse til sport eller i fritiden. Løb om kap med kollegaen, nyd en yogatime med veninden, scor point til basketball, smash løs til tennis, sving køllerne på greenen og oplev alt det, som sport kan bidrage med. Med velsiddende sportstøj i perfekte pasformer kan du selv stile mod stjernerne eller starte helt fra bunden. Cute børn med en sporty appeal, unge talenter der har brug for det ypperste til træning og konkurrencer, eller forældre som allerede har en stabil karriere og træningsmønster. Sportstøj er for hele familien, så I sammen og hver for sig kan holde kroppen i gang med adidas som den sikre skanse - takket være mærkets erfaring lige siden 1949.