alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sportstøj

 
[3680]

Sportstøj: til når du vil være sund og aktiv - eller bare slappe af

Lav intensitet, høj intensitet eller et sted imellem. Til vands, på land eller i luften. Sportstøj skal der til. Både for at holde kroppen aktiv med motion, men også når der skal slappes af. Hos adidas er komforten nemlig intakt hele døgnet rundt. Dit sportstøj begynder med undertøjet, der som det inderste lag sørger for blødhed og beskyttelse af tøjet mod snavs og sved. Merinould sørger bl.a. for, at du ikke sveder dig helt våd, for naturmaterialernes effektivitet skaber ventilation i varme og isolation i kulde. Performance-linjen er et af kernemærkerne hos adidas og du får alt, hvad dit sportshjerte begærer. Det er funktionelt sportstøj til hele familien og til talrige sportsgrene. Her er det tekniske for alvor i højsædet, så du kan performe på alle niveauer. Og du kan gøre det med komfort takket være genanvendte materialer og vores samarbejde med Better Cotton-initiativet, der giver dit sportstøj en ekstra dimension.

Sportstøj til træning og stævner

Blød isoli på tøjets bagside, GORE-TEX® der holder vand fra overfladerne, AEROREADY som gør tekstilerne åndbare, PrimaLoft® for ekstra varme i kolde sæsoner. Teknologierne står i kø for at opretholde komforten, når du er aktiv i dit sportstøj. Træningsdragter, shorts, T-shirts, badetøj, jakker, hættetrøjer, kjoler og meget andet. Performance-linjen er skabt til bevægelse til sport eller i fritiden. Løb om kap med kollegaen, nyd en yogatime med veninden, scor point til basketball, smash løs til tennis, sving køllerne på greenen og oplev alt det, som sport kan bidrage med. Med velsiddende sportstøj i perfekte pasformer kan du selv stile mod stjernerne eller starte helt fra bunden. Cute børn med en sporty appeal, unge talenter der har brug for det ypperste til træning og konkurrencer, eller forældre som allerede har en stabil karriere og træningsmønster. Sportstøj er for hele familien, så I sammen og hver for sig kan holde kroppen i gang med adidas som den sikre skanse - takket være mærkets erfaring lige siden 1949.