alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Copa støvler

 
[63]

FÅ GMR GRATIS

Køb et par adidas-fodboldstøvler uden rabat, og få en GMR Pack gratis. Brug koden FREEGMR ved kassen og nyd din gave!
Fodbold Rød Copa Sense+ Soft Ground støvlerFodbold Rød Copa Sense+ Soft Ground støvler

Copa Sense+ Soft Ground støvler

Fodbold

Børn Fodbold Rød Copa Sense.1 Firm Ground støvlerBørn Fodbold Rød Copa Sense.1 Firm Ground støvler

Copa Sense.1 Firm Ground støvler

Børn Fodbold

1 / 2
Side:af 2

ADIDAS COPA: SÅ GÅR DET LØS TIL VERDENSMESTERSKABER

Få føling på et helt nyt niveau, så du kan mærke hver enkelt bevægelse, med adidas Copa-fodboldstøvler. Oplev spillets fremtid i en opdatering af den ikoniske fodboldstøvle, som har prydet fødderne på spillere over hele verden og på alle niveauer siden verdensmesterskabet i 1982.

Find følingen

Fodbold afhænger af en stærk boldfornemmelse. Med Copa-fodboldstøvler kan du slippe dit fulde potentiale løs og føle alle skud og afleveringer. Vælg fra en omfattende serie af støvler til mænd, kvinder og børn med præcise størrelser fra 28 til 48, og vælg fra de stærke farvekombinationer, fra klassisk sort og hvid til sølv og turkis. Indtag banen i støvler, der ser lige så godt ud, som de føles.

Teknologi, som oversætter føling til færdigheder

Grunden til, at adidas Copa-fodboldstøvler skiller sig ud, er den sofistikerede sportsteknologi, de bygger på. De strategisk placerede Touchpods absorberer energien, som modtages fra bolden, mens støvlernes Sensepods gør, at du føler en frit-flydende forbindelse mellem fodbolden og din fod. Banebrydende teknologi, som erstatter brugen af snørebånd, en renskåret overdel og syntetisk læder med høj performance giver ekstra følsomhed og perfekt komfort, så du kan fokusere på det, der betyder noget – spillet på banen. 

Friheden til at føle hver eneste berøring

Alt ved Copa-støvlerne er skabt for at give dig det værktøj, du skal bruge for at præstere dit ypperste i alle 90 minutter, selv under de mest krævende forhold. adidas’ egen Fusionskin-læderbehandling giver en glat finish, som samtidig reducerer vandindtaget. En solid Exoframe-plade giver samtidig enestående fodfæste, så du står fast under hver eneste berøring og takling.

Giv dit spil et boost

Fodboldstøvler er ikke bare endnu et stykke sportsfodtøj. For at præstere dit bedste på banen skal du kunne føle alle kampens bevægelser. Copa-fodboldstøvler gør dig i stand til at opleve kampen på et helt nyt niveau, uanset om du gør dig klar til den store kamp eller træner i parken.

*Dette er et tidsbegrænset tilbud til og med 30/09/2021. Rabatkoden er gyldig flere gange til brug på ordrer aflagt på vores lokale adidas.dk på indenlandske ordrer kun. Tilbuddet er eksklusive leveringsomkostninger, gælder ikke tidligere køb og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder. Der kan være andre undtagelser, og de vil være anført som undtagelser på adidas.dk. Ved returnering eller annullering af din ordre henvises du til siden "Returnering" i vores Support-afsnit på vores lokale adidas.dk.