alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Copa støvler

 
[68]
1 / 2
Side:af 2

adidas Copa: så går det løs til verdensmesterskaber

Et ikonisk adidas-fodboldstøvledesign, som vækker minder fra fortiden. adidas Copa er støvlen, der sparker dig frem på den store fodboldscene, og sætter modstandarden med manér. Introduktionen i 1982 til verdensmesterskabet i Spanien har siden gjort adidas Copa legendarisk. Store fodboldnavne og dommere fra professionelle ligaer har løbet grønsværen tynd og du kan gøre det samme, når vejen går direkte mod mål. Tidløs, støttende og stabiliserende. adidas Copa er indbegrebet af sejre og ambitioner. Forfodens eksklusive kængurulæder holder fødderne på plads uden af give afkald på komfort og bevægelsesfrihed. Den silkebløde fornemmelse får fart i støvlerne og sikrer en behagelig pasform, når du på teknisk vis kontrollerer bolden med overbevisning. En særlig udskåret EVA-mellemsål tager imod trykfordelingen fra knopperne. Knopper der er formstøbte, så du med garanti står fast på underlaget. Der er dømt effektivt spil i verdensmesterskabssko med historien intakt.

Copa Mundial boots – fodboldstøvler med masser af spin i

Komfort fra hæl til tå. Ekstra skumindlæg giver dig blødhed om fødderne, når du løfter dit fodboldspil til et højere niveau. En strikket tekstilkant i fodåbningen bidrager med en sok-lignende fornemmelse for optimeret pasform. Primeknit er svaret, der både giver dine fødder fleksibilitet og åndbarhed. Indvendigt sørger OrthoLite® for at holde fodhygiejnen i top uden svedlugt. Et integreret rotationsknopmønster på overdelene giver dig optimeret kontrol, så din boldføling får et ekstra boost. adidas Copa er fortidens elskede fodboldstøvler i sort og hvid. Somnu også er udvidet til at omfatte en lang række andre farvekombinationer. Grundlooket vil altid forblive det samme, men med nutidens teknologiske udviklinger implementeret. Bløde TPU-indlæg på de mest betrådte trykpunkter giver stødabsorbering, som får dig flyvende over selv de mest bumpede og hårde fodboldbaner. Grus, kunststof, græs eller indendørs. adidas Copa er fortidens og fremtidens fodboldsko, som altid vil have en særlig plads på den internationale scene.