alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Herretøj

 
[3883]
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsbukser
FC Bayern 22/23 Wiesn trøje
Tiro 21 træningsbukser
Manchester United 22/23 hjemmebanetrøje
Tiro Essential bukser
Reveal ESS hættetrøje
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsbukser
Manchester United 22/23 udebanetrøje
Arsenal 22/23 hjemmebanetrøje
Adicolor 3-Stripes Cargo bukser
Run Icons 3-bar varme tights
Tiro 21 træningsbukser
Varilite Hybrid jakke
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil træningsbukser
Own the Run Long Sleeve T-shirt
Essentials French Terry Tapered Cuff 3-Stripes bukser
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Entrada 22 træningsbukser
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue træningsjakke
Saturday Wind bukser
Essentials 3-Stripes T-shirt
Stadium Fleece Badge of Sport Cuffed bukser
Utilitas Hooded parka
Adicolor Classics Firebird træningsjakke
Designed for Gameday Full-Zip jakke
Club Tennis 3-Stripes shorts
Essentials Fleece Regular Tapered Cargo bukser
Adicolor Heritage Now Funnel Velour trøje
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Run Icon bukser
Adicolor Classics Firebird træningsjakke
Marathon jakke
Adicolor Classics Primeblue SST træningsjakke
Future Icons 3-Stripes bukser
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-shirt
Adicolor Classics Primeblue SST træningsbukser
Graphics Mellow Ride Club Beckenbauer træningsbukser
Adicolor Classics Firebird Primeblue træningsbukser
Fleece SST træningsbukser
Utilitas Insulated jakke
Techfit Training Short tights
adidas Originals Class of 72 kønsneutrale træningsbukser
Designed for Gameday Full-Zip jakke

Hverdag, sport og fritid - herretøj fra top til tå

Et komplet look fra inderst til yderst, eller blot et enkelt stykke med adidas? Du vælger selv, for buffeten er spækket med herretøj. Sportsbeklædning skal man aldrig gå ned på. Det sørger vi for, hvad enten du er en aktiv sportsmand eller en doven teenager med hang til sofa og spillekonsol. Alle fyre er med på vognen, da det altomfattende udvalg med herretøj og shorts til mænd byder på noget for enhver smag og enhver aktivitet. Tiderne med kedeligt mandetøj er heldigvis for længst ovre. adidas sætter nemlig stil og mode på dit look med det berømte logo som blikfang. Sammen med atletiske snit og funktionalitet. Sport og fritid – du kan bruge dit herretøj til begge dele. Komforten fra de bløde materialer har ingen grænser. Det har designstilen heller ikke. Uanset om du er til sportstøj med retro vibes og Trefoil, eller du søger de nyere stilarter med fokus på det futuristiske udtryk. Herretøj og shorts til mænd fra adidas er alt fra kulturarv og fremtid til stilarter midt imellem.

Herre lækkert tøj til mandfolk i alle aldre

Vil du have større muskler, træne cardio, udholdenhed, åndedræt noget helt femte eller alle delene? Så fortvivl ikke, for du finder herretøj og shorts til mænd til rigtig mange sportstyper. Det gælder, hvad enten du opholder dig til vands, på land eller i luften. Fordelen er, at alt herretøj er designet med funktionelle detaljer, som giver komfort under træning. Inde i selve materialerne findes eksempelvis AEROREADY-teknologien, som transporterer sved ud på overfladen, hvor den fordamper. Du kan også nyde godt af merinould og dens lugtfri egenskaber. På toppen af materialerne kan du glæde dig over elementer som UV-beskyttelse, vandtæthed og åndbarhed. Elastan er også en stor del af meget herretøj, så som badetøj, spillertrøjer, tights, shorts, undertøj og alt mulig andet. Det giver dig nemlig friheden til at nå ud i alle bevægelser. Som en fjer i hatten kan du nyde, at adidas er med i Better Cotton-initiativet, som forbedrer den globale bomuldsdyrkning.