alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Herretøj

 
[3607]

Hverdag, sport og fritid - herretøj fra top til tå

Et komplet look fra inderst til yderst, eller blot et enkelt stykke med adidas? Du vælger selv, for buffeten er spækket med herretøj. Sportsbeklædning skal man aldrig gå ned på. Det sørger vi for, hvad enten du er en aktiv sportsmand eller en doven teenager med hang til sofa og spillekonsol. Alle fyre er med på vognen, da det altomfattende udvalg med herretøj og shorts til mænd byder på noget for enhver smag og enhver aktivitet. Tiderne med kedeligt mandetøj er heldigvis for længst ovre. adidas sætter nemlig stil og mode på dit look med det berømte logo som blikfang. Sammen med atletiske snit og funktionalitet. Sport og fritid – du kan bruge dit herretøj til begge dele. Komforten fra de bløde materialer har ingen grænser. Det har designstilen heller ikke. Uanset om du er til sportstøj med retro vibes og Trefoil, eller du søger de nyere stilarter med fokus på det futuristiske udtryk. Herretøj og shorts til mænd fra adidas er alt fra kulturarv og fremtid til stilarter midt imellem.

Herre lækkert tøj til mandfolk i alle aldre

Vil du have større muskler, træne cardio, udholdenhed, åndedræt noget helt femte eller alle delene? Så fortvivl ikke, for du finder herretøj og shorts til mænd til rigtig mange sportstyper. Det gælder, hvad enten du opholder dig til vands, på land eller i luften. Fordelen er, at alt herretøj er designet med funktionelle detaljer, som giver komfort under træning. Inde i selve materialerne findes eksempelvis AEROREADY-teknologien, som transporterer sved ud på overfladen, hvor den fordamper. Du kan også nyde godt af merinould og dens lugtfri egenskaber. På toppen af materialerne kan du glæde dig over elementer som UV-beskyttelse, vandtæthed og åndbarhed. Elastan er også en stor del af meget herretøj, så som badetøj, spillertrøjer, tights, shorts, undertøj og alt mulig andet. Det giver dig nemlig friheden til at nå ud i alle bevægelser. Som en fjer i hatten kan du nyde, at adidas er med i Better Cotton-initiativet, som forbedrer den globale bomuldsdyrkning.