alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Sko og støvler til kvinder

 
[1634]

BACK-TO-SCHOOL PROMO

30 % rabat på den fulde pris og 20 % ekstra på udvalgte produkter i outlet. Brug koden SCHOOL
Ultraboost 4.0 DNA sko
OZWEEGO sko
ZX 2K Boost 2.0 sko
NMD_R1 Primeblue sko
Superstar sko
Stan Smith sko
Forum Low sko
Forum Bold sko
OZWEEGO sko
Retropy F2 sko
Astir sko
Stan Smith sko
Nizza Platform sko
Nizza Platform sko
Astir sko
Ultraboost 22 sko
Adistar sko
Run 60s 2.0 sko
Run Falcon 2.0 sko
Adilette Comfort badesandaler
Adilette Aqua badesandaler
Forum Bold sko
Forum Bold sko
Astir sko
Astir sko
Stan Smith sko
Handball Spezial sko
X Speedportal.1 Firm Ground støvler
Adilette Shower badesandaler
Astir sko
Superstar sko
NMD_R1 Primeblue sko
Nizza Platform sko
Forum Low sko
Gazelle sko
Ultraboost 1.0 DNA sko
Adilette Aqua badesandaler
Racer TR21 sko
Puremotion Adapt sko
Court Team Bounce Indoor sko
Ultraboost 5.0 DNA sko
Ultraboost 1.0 DNA Running Sportswear Lifestyle sko
Forum Low CL sko

Sko og støvler til kvinder, som dækker alle dine fodtøjsbehov

Der er altid veje, der skal krydses, og forskellige underlag, som skal betrædes. Hos adidas sender vi dig hjemmefra med komforten intakt, så du kan slentre ned ad hovedgaden, eller give den gas til træning. Hverdag eller sport – klassisk eller avantgarde. Sko og støvler til damer opfylder dine behov, så du altid tager et skridt i den rigtige retning. Med adidas på fødderne kan du navigere rundt mellem brostensjungler og storbyens slidte asfalt. Og du kan dyrke sport på græs, atletikbaner, havbunde og sportshaller. Det er ikke kun mode, som kendetegner sko og støvler til damer. Alt det funktionelle får du med i købet. Mange årtiers udvikling gavner dig, når du står, går eller løber. Til alle de våde vandreture får du glæde af GORE-TEX®, der holder dine fødder tørre. Står den på sport i de varme måneder kan du drage nytte af støttende og åndbart Primeknit og antibakterielt OrthoLite®.

Når fødderne skal have det godt

Høje eller lave skafter? Udvalget med sko og støvler til damer byder på noget for enhver smag. Klassiske løbesko, håndboldsko, golfsko og volleyballsko. Der er masser af damesko med lave ankler til både sport og fritid. Står den på basketball, fodbold, vandring eller boksning, så kan du med fordel trække i et par støvler. Det er sportsgrene, hvor anklerne som regel har brug for ekstra støtte. Er du aktiv på udfordrende underlag og på våde årstider, kan du forlade dig på Continental™-såler med optimalt greb. Sko og støvler til damer er proppet med tekniske elementer, som gør det komfortabelt at være aktiv. Tørre fødder, ekstra springkraft, stødabsorbering og stabiliserende støtte er blot noget af det, som teknologierne kan. Designmæssigt er Trefoil og 3-Stripes altid kronen på værket, så du kan indtage din helt egen catwalk. Gør det med sportiness og stil, for adidas har former og farver for enhver!