alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Skuldertasker

 
[67]
1 / 2
Side:af 2

Skuldertasker er din optimale opbevaringsløsning på farten

Man skulle tro, at menneskets overkrop var bygget som taskeholder. I hvert fald passer adidas skuldertasker perfekt til at hænge komfortabelt over skulderen med alle dine pakkenelliker. Der tilbydes mange taskemodeller, men skuldertasker er et af de designs, der er allernemmest at tage af og på. En enkelt eller to stropper slynges over skulderen og så afsted. Hos adidas tænker vi også multifunktionelt, så du får endnu mere ud af dine skuldertasker. Det betyder bl.a. flere typer af remme, så nogle af taskerne kan forvandles til en rygsæk. Fleksibilitet og alsidighed kommer man længst med. For er du træt af at bære din skuldertaske for lang tid på én måde, så skifter du blot skulder, bærer den i hånden eller på ryggen. Skuldertaskerne er naturligvis designet til mange timers brug, hvad enten du shopper eller er på vej i skole eller på job. Det ses især på de brede skulderremme med polstring samt de justerbare stropper.

Lad dine skuldre tage slæbet!

Skuldertasker til alle behov. Dem finder du hos adidas. Der er tasker til stort og småt, eller noget lige midt imellem. Hverdagsture, lange rejser, sport eller andre ærinder. En skuldertaske er fast inventar på dit look, så du har plads til det nødvendige – og mere til. Minitasker til det mest nødvendige, en god mellemstørrelse til en tablet og en bog, eller de store designs til omfattende indkøbsture og sportstræning. Både børn, unge og voksne kan glæde sig over de sporty looks med adidas-logoet brugt på kreative måder. Nøglekrog, specialrum til fugtigt tøj, eller en polstret slids til din laptop. Der er tænkt strategisk i forbindelse med taskernes design. adidas indgår ofte samarbejde med kendte modeskabere, hvilket giver dig unikke og tidsbegrænsede skuldertasker at vælge imellem. Er du ude efter et praktisk look, så overvej en vandtæt model, som trygt og tørt opbevarer dine personlige ting i alt slags vejr.