alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Udsalg af træningsdragter til mænd

 
[214]
AEROREADY Tricot Quarter-Zip træningsdragt
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue træningsjakke
Essentials FeelVivid Cotton French Terry Straight-Leg træningsbukser
Essentials FeelVivid Cotton French Terry Straight-Leg træningsbukser
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil træningsbukser
Adicolor Essentials Trefoil bukser
3-Stripes hoodie
Adicolor Classics 3-Stripes bukser
adidas Sportswear Ribbed Insert joggingdragt
Athletics Tiro træningsdragt
adidas Sportswear Z.N.E. hættetrøje
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue træningsbukser
Adicolor Classics 3-Stripes cargobukser
Essentials Colorblock Fleece Full-Zip hættetrøje
Core 18 joggingbukser
Athletics Tiro træningsdragt
Arsenal Tiro 21 Anthem jakke
Training Full-Zip hættetrøje
Must Haves Full-Zip Stadium hoodie
Love Unites SST kønsneutral træningsjakke
adidas Z.N.E. Sportswear hættetrøje
Adicolor Classics SST High-Shine træningsbukser
Regista 18 Presentation træningsjakke
Loopback joggingbukser
adidas Designed To Move Motion Full-Zip AEROREADY hættetrøje
3-Stripes hoodie
Future Icons bukser
Must Haves Full-Zip Stadium hoodie
Loopback joggingbukser
Logo Graphic træningsdragt
SST Fleece træningsbukser
adidas SPRT Lightning træningsbukser
Must Haves Full-Zip Stadium hoodie
SST Blocked træningsjakke
SST Blocked træningsbukser
Adicolor 3D Trefoil 3-Stripes træningsbukser
Love Unites Print kønsneutrale træningsbukser
adidas SPRT træningsbukser
Designed for Gameday Full-Zip jakke
adidas Z.N.E. Sportswear hættetrøje
Essentials 3-Stripes hættetrøje
AEROREADY Motion Sport Full-Zip hættetrøje
adidas Designed To Move Motion Full-Zip AEROREADY hættetrøje
1 / 5
Side:af 5

Stort udsalg af træningsdragter til mænd

Siden de første træningsdragter kom på markedet i 1967 tog adidas springet fra kun at producere sko til at designe sportstøj. Træningsdragten er derfor en vigtig søjle i adidas’ historie. Den var med til at forme os som det brand, vi er blevet til i dag. Vi er tro mod vores rødder, men udvikler altid, og vores innovative energi står aldrig stille. I det store udsalg af træningsdraget til mænd kan du nu få fingrene i vores mest ikoniske tøj og samtidig spare penge.

Outlet af træningsdragter til mænd og ægte creators

Du brænder for bevægelsen, og livet står aldrig stille. Om det er hverdagens omskriftelighed eller nye personlige rekorder, som skal slås, eller nye steder skal opdages. Du er i konstant bevægelse, og i det store outlet af træningsdragter til mænd får du tøj, som passer til din fart og eventyrlyst. I mere end et halvt århundrede har adidas’ træningsdragter været et ikon på stadioner verden over. Den slanke pasform, ubesværede fleksibilitet og ikoniske 3-Stripes langs benet oser af dedikation til sporten, når du træder ud i verden i din træningsdragt. Den forbliver tro mod sine rødder, men har gennem årene fået flere opdateringer som et slankere ben og mere åndbare materialer. De fede retrodetaljer dominerer dog stadig vores træningsdragter, såsom de velkendte 3-Stripes og Trefoil-logoet på lommer eller bryst. Træningsjakken styles nemt med dine yndlingsjeans, og træningsbukserne giver enhver T-shirt ekstra street-kant.

Bæredygtige materialer giver træningsdragter, som holder længere

Hos adidas har vores produktion siden 2020 bestået af 50 procent genanvendte materialer. Dette gælder selvfølgelig også vores træningsdragter. I udsalget af træningsdragter til mænd finder du varianter skabt af genanvendt plast og polyester. Vi samarbejder også med Better Cotton Inititiave for at fremme en mere bæredygtig produktion og bedre forhold for producenterne.