alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Udsalg af træningsdragter til mænd

 
[190]
1 / 4
Side:af 4

Stort udsalg af træningsdragter til mænd

Siden de første træningsdragter kom på markedet i 1967 tog adidas springet fra kun at producere sko til at designe sportstøj. Træningsdragten er derfor en vigtig søjle i adidas’ historie. Den var med til at forme os som det brand, vi er blevet til i dag. Vi er tro mod vores rødder, men udvikler altid, og vores innovative energi står aldrig stille. I det store udsalg af træningsdraget til mænd kan du nu få fingrene i vores mest ikoniske tøj og samtidig spare penge.

Outlet af træningsdragter til mænd og ægte creators

Du brænder for bevægelsen, og livet står aldrig stille. Om det er hverdagens omskriftelighed eller nye personlige rekorder, som skal slås, eller nye steder skal opdages. Du er i konstant bevægelse, og i det store outlet af træningsdragter til mænd får du tøj, som passer til din fart og eventyrlyst. I mere end et halvt århundrede har adidas’ træningsdragter været et ikon på stadioner verden over. Den slanke pasform, ubesværede fleksibilitet og ikoniske 3-Stripes langs benet oser af dedikation til sporten, når du træder ud i verden i din træningsdragt. Den forbliver tro mod sine rødder, men har gennem årene fået flere opdateringer som et slankere ben og mere åndbare materialer. De fede retrodetaljer dominerer dog stadig vores træningsdragter, såsom de velkendte 3-Stripes og Trefoil-logoet på lommer eller bryst. Træningsjakken styles nemt med dine yndlingsjeans, og træningsbukserne giver enhver T-shirt ekstra street-kant.

Bæredygtige materialer giver træningsdragter, som holder længere

Hos adidas har vores produktion siden 2020 bestået af 50 procent genanvendte materialer. Dette gælder selvfølgelig også vores træningsdragter. I udsalget af træningsdragter til mænd finder du varianter skabt af genanvendt plast og polyester. Vi samarbejder også med Better Cotton Inititiave for at fremme en mere bæredygtig produktion og bedre forhold for producenterne.