alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

F50-fodboldstøvler

 
[60]
Slip tempoet løs. adidas F50 er specialkonstrueret med den seneste letvægtsteknologi og -materialer for at hjælpe dig med at genvinde spillet med eksplosiv acceleration og fart.
1 / 2
Side:af 2

DE HISTORISKE F50-FODBOLDSTØVLER VENDER TILBAGE

F50-fodboldskoene fra adidas blev først lanceret i forbindelse med EM i 2004. Navnet ”F50” står for ”Football 50” – en hyldest til det vesttyske fodboldhold, som blev verdensmestre i 1954. Efter næsten ti års pause har adidas igen lanceret et sortiment med disse førsteklasses fodboldstøvler samt et udvalg af fodboldtrøjer og fodboldbukser for at markere de ikoniske støvlers tilbagevenden. Når du stikker fødderne i F50-fodboldsko, træder du i en lang række berømte spilleres fodspor. Lionel Messi og andre fodboldstjerner har alle sejret på grønsværen i disse ikoniske sko fra adidas. Prøv dem i dag, og find ud af hvorfor!

FART OG KONTROL TIL FODBOLDELSKERE

Vores F50-kollektion af fodboldstøvler og fodboldtøj er skab til fans, der elsker fart. Disse nye F50-støvler er inspireret af de originale F50-sko, men bygger samtidigt rent teknologisk på andre af adidas’ modeller. Støvlerne er skabt til at booste din præstation på banen, hvor de med deres Sprintweb 3D-tekstur sikrer god boldkontrol, mens deres Sprintframe 360-ydersål giver dig acceleration som en professionel og et fast greb på flere forskellige slags underlag. Den lette Fibertouch-overdel giver din fod både komfort og støtte, så du ubekymret kan spurte afsted. F50 Elite-støvlen har desuden en Compression Fit Tunnel-pløs, der optimerer skoens pasform, mens vores F50 Elite Laceless har en Laceless Primeknit-krave, der holder skoen godt på plads. Skoene kommer desuden med HybridTouch, der sikrer, at du kan drible som en professionel – selv ved høj fart.

DET ELSKEDE IKON HAR FULGT MED TIDEN

Moderne fodbold er domineret af taktik, statistik og ofte meget fastlåste taktiske strukturer. Derfor er fart nogle gange dit bedste værktøj til at gøre en forskel på banen. Og det er netop her, adidas’ fodboldstøvler fra F50-kollektionen kommer ind i billedet. De hjalp Lionel Messi med sejren i Champions League 2009, så mon ikke også, de kan hjælpe dig med at tage dit fodboldspil til et nyt niveau? F50-kollektionens flotte og behagelige fodboldtøj er også skabt til fans, der ikke holder sig tilbage for en tur i overhalingsbanen. Både trøje og bukser er fremstillet i dobbeltvævet stof og har et ”Badge of Sport” og et ”F50”-mærke, der hylder de ikoniske skos tilbagevenden. Ligesom alle klassiske adidas-varer finder du også vores tre hvide striber på både fodboldstøvler og fodboldtøj. På støvlerne er de placeret yderst på skoen, så de hjælper dig med at beherske bolden.

FODBOLDUDSTYR FOR PLANETEN

Hos adidas går vi op i, at vores varer hjælper med at passe på miljøet og bevare planeten. Hvad hjælper lækkert fodboldudstyr, hvis klimaforandringer forhindrer dig i at dyrke den sport, som du elsker? Derfor forsøger vi at inkorporere genanvendte materialer i vores produkter, hvorfor flere af vores F50-støvler er lavet med 20 % genanvendte materialer, og nogle af vores F50-fodbold t-shirts er lavet med 100 % genanvendte materialer. Ved at genbruge materialer hjælper vi med at reducere spild og undgå afhængighed af begrænsede ressourcer, mens produkternes aftryk reduceres. Så spil længere og bedre med adidas!