alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
logo
Din rejse starter nu. Den nye officielle FIFA World Cup™-matchbold.
A pair of Forum Low Home Alone sneakers lie in a bird's nest on a snow-covered branch. Kevin's classic bobble hat lies next to it.

Forum 84 Low
Home Alone 2

Fans af Alene Hjemme og sneakers kommer flyvende! Forum 84 Low vender tilbage, inspireret af duedamen.

Tøj & sko til kvinder fra adidas

Stil er noget unikt. På banen, i fitnesscentret, derhjemme. Det er op til os at definere. Tøj og sko fra adidas skaber ikke vores stil. Det gør vi. Find ud af, hvad der repræsenterer, komplementerer og hjælper dig med at blive dit bedste jeg. Løbesko til at løbe den ekstra kilometer. Et par klassiske hvide sneakers, der matcher dine yndlingsjeans. Tights, der er squat-sikre, og sports-bh'er, der er klar til bevægelse. Eller bare det blødeste loungewear, der giver søndagsstemningen. Alt vi har brug for. Alt vi ønsker. Mere end vi kan drømme om i tøj og sko til kvinder.