alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Kvinder · Yoga

 
[110]
Female model working out in adidas yoga collection
Female model working out in adidas yoga collection
Female model working out in adidas yoga collection
1 / 3
Side:af 3

Find formen, og kom helt ned i tempo

Du finder alt, hvad du skal bruge til din næste yogatræning, i det store udvalg hos adidas. Når du skal finde den indre ro, er det sidste, du har brug, at dit udstyr eller din påklædning generer dig. Derfor fremstilles vores produkter altid af bløde og behagelige materialer, som er åndbare og giver dig frihed til at være i nuet. Sørg for, at træningstøjet ikke er en hindring, men giver dig fleksibilitet til at udføre alle dine foretrukne øvelser. Gør noget godt for både krop og sjæl, og giv dig selv de bedste forudsætninger for at nyde yogatræningen fuldt ud.

Bare et øjeblik

Det har aldrig været sværere at være i nuet, det vil sige 100 % til stede uden sociale medier, likes, feeds eller nyheder. Bare dig, dine omgivelser og dem, du vælger at tilbringe tiden med. Flere og flere får øjnene op for denne udfordring, og det kan ses i interessen for blandt andet meditation og yoga. Når du skal fokusere på nuet, kan det mindste irritationsmoment få tankerne til at vandre. Og så finder de hurtigt vej tilbage til dagligdagens problemer. Det rigtige udstyr er et lille, men vigtigt skridt på vejen mod sjælefred.

Yoga efter dit temperament

Det er en forudsætning for at kunne praktisere yogatraditionen, at man forsøger at give slip på alle omverdenens forstyrrelser. Og samtidig kan yogaøvelser være særdeles fysisk krævende. Derfor skal du vælge tøj og udstyr, som er egnet til netop din måde at træne yoga på. Gå på opdagelse i udvalget hos adidas, og find det helt rigtige til netop din blanding af intensitet og fordybelse.