alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Løbeudstyr

 
[137]

Find løbeudstyr der styrker din performance. Find udstyr skabt i åndbare og fleksible materialer, der holder dine gadgets på plads og sveden væk fra øjnene.

Runner 4D AEROREADY kasket
UB22 Crew sokker
Cushioned Low-Cut sokker, 3 par
Runner 4P HEAT.RDY kasket
Terrex AEROREADY Five-Panel Graphic kasket
RPT-02 SOL Sport On-Ear hovedtelefoner
SP0046 Sport solbriller
RPT-01 Sport On-Ear høretelefoner
adidas Z.N.E. 01 True Wireless høretelefoner
adidas FWD-02 Sport True Wireless hovedtelefoner
adidas Z.N.E. 01 True Wireless høretelefoner
Runner 5P AEROREADY Reflective X-City kasket
adidas FWD-02 Sport True Wireless hovedtelefoner
adidas Z.N.E. 01 ANC True Wireless høretelefoner
SP0047 Sport solbriller
Runner 5P AEROREADY Reflective X-City kasket
Karlie Kloss Run bælte
adidas Z.N.E. 01 ANC True Wireless høretelefoner
Sport SP0015 solbriller
SP0029-H Sport solbriller
Sport SP0015 solbriller
SP0047 Sport solbriller
SP0057 Sport solbriller
SP0057 Sport solbriller
Berlin Marathon 2022 kasket
Training pandebånd, 3 pr. pakke
Berlin Marathon 2022 sokker
Terrex COLD.RDY Wool Crew sokker
Berlin Marathon 2022 City Port taske
Running Ultralight Crew Performance sokker
Run Icons 3-Stripes Sport hijab
AEROREADY Retro Tech Reflective Runner kasket
Adizero 4P HEAT.RDY kasket
AEROREADY Retro Tech Reflective Runner kasket
Hovedtørklæde
Cushioned Low-Cut sokker, 3 par
COLD.RDY løbehandsker
Low-Cut sokker, 3 par
Terrex COLD.RDY Wool Crew sokker
Terrex GORE-TEX INFINIUM handsker
No-show sokker, 3 par
adidas 4D Quarter sokker
Logo hue
1 / 3
Side:af 3

Løbeudstyr der holder styr på elektronikken

Hvad end du bruger din telefon til at tracke din performance, skrue op for de svedige løbe-beats eller tage en snak med en ven under en rolig løbetur, finder du smarte bæltetasker og armbånd, der holder din telefon, hvor den skal være. De smarte armbånd kan placeres på både over- og underarm, og de elastiske materialer sikrer tætsiddende pasform uden ubehag. Ved hjælp af åndbare teknologier som AEROREADY ledes sveden væk fra kroppen, så du holdes tør og varm hele vejen.

Forskellen findes i detaljerne

Det vigtigste for en løber er et stærkt fundament. Derfor må du ikke glemme de helt rigtige løbesokker til skoene. Vi har designet løbesokker med let kompression, så dine fødder får den optimale støtte fra start til slut. Sokkerne fås også med padding omkring trædepuderne for ekstra stødabsorbering. Til de varme løbeture holdes sveden væk fra øjnene med vores svedabsorberende pandebånd, der fås i et væld af farver.

Løb selvsikkert ud på ruten

Blandt adidas' store udvalg af løbeudstyr finder du vores åndbare og justerbare kasketter med UV-beskyttelse. De holder både sol og hår væk fra øjnene, så du kan holde fokus på vejen foran dig. Hav alle de vigtigste ting med på ruten i vores smarte bæltetasker. De små har plads til det essentielle som telefon og nøgler, hvor de lidt større designs giver rum til både solbriller, energibar og høretelefoner. Ikke to løbere er ens, og derfor er mulighederne mange. Mix og match vores løbeudstyr med resten af dit look for en gennemført og unik løbestil. Fra de iøjnefaldende pangfarver til de klassiske sorte og hvide designs. Alt sammen prydet med adidas' ikoniske Trefoil logo.