alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Løbeudstyr

 
[86]
Find løbeudstyr der styrker din performance. Find udstyr skabt i åndbare og fleksible materialer, der holder dine gadgets på plads og sveden væk fra øjnene.
1 / 2
Side:af 2

Løbeudstyr der holder styr på elektronikken

Hvad end du bruger din telefon til at tracke din performance, skrue op for de svedige løbe-beats eller tage en snak med en ven under en rolig løbetur, finder du smarte bæltetasker og armbånd, der holder din telefon, hvor den skal være. De smarte armbånd kan placeres på både over- og underarm, og de elastiske materialer sikrer tætsiddende pasform uden ubehag. Ved hjælp af åndbare teknologier som AEROREADY ledes sveden væk fra kroppen, så du holdes tør og varm hele vejen.

Forskellen findes i detaljerne

Det vigtigste for en løber er et stærkt fundament. Derfor må du ikke glemme de helt rigtige løbesokker til skoene. Vi har designet løbesokker med let kompression, så dine fødder får den optimale støtte fra start til slut. Sokkerne fås også med padding omkring trædepuderne for ekstra stødabsorbering. Til de varme løbeture holdes sveden væk fra øjnene med vores svedabsorberende pandebånd, der fås i et væld af farver.

Løb selvsikkert ud på ruten

Blandt adidas' store udvalg af løbeudstyr finder du vores åndbare og justerbare kasketter med UV-beskyttelse. De holder både sol og hår væk fra øjnene, så du kan holde fokus på vejen foran dig. Hav alle de vigtigste ting med på ruten i vores smarte bæltetasker. De små har plads til det essentielle som telefon og nøgler, hvor de lidt større designs giver rum til både solbriller, energibar og høretelefoner. Ikke to løbere er ens, og derfor er mulighederne mange. Mix og match vores løbeudstyr med resten af dit look for en gennemført og unik løbestil. Fra de iøjnefaldende pangfarver til de klassiske sorte og hvide designs. Alt sammen prydet med adidas' ikoniske Trefoil logo.