alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

løbetilbehør

 
[154]
1 / 4
Side:af 4

Få styr på dit løbeudstyr så du kan nå topformen

Det er nogle gange de små ting, som gør forskellen. Når man er ude at løbe, kan selv små ting være afgørende for, om man kan køre på og presse sig selv til det maksimale, eller om man er nødt til at give op. Med løbeudstyr fra adidas er der rig mulighed, for at finde det rette udstyr, så du kan komme godt og sikkert videre med din træning. Nogle af modellerne er fremstillet med AEROREADY-fugtabsorberende stof, så du holdes varm og tør undervejs, og dermed slipper for den våde og klamme fornemmelse når sveden pibler frem. Du skal ikke længere spekulere på, om du kan holde hele vejen hjem uden at gå sukkerkold, eller bekymre dog om, hvordan du kan kontakte venner eller familie, hvis der skulke ske dig noget. Du kan eksempelvis finde præcis det løbeudstyr du står og mangler, blandt andet indenfor bæltetasker eller andre former for små tasker, som nemt og enkelt kan tages på og medbringes på løbeturen. Her kan du opbevare din telefon, så du kan høre musik, i mens du løber, eller ringe efter hjælp, såfremt det skulle blive aktuelt. Eller du kan opbevare dine bilnøgler, mens du farer rundt på skovstierne eller lignende.

Det rette løbeudstyr kan være helt afgørende på turen

Det kan være rart at have små ankelsokker, dette kan også findes under vores brede udvalg af løbeudstyr. Du finder modeller både til børn og voksne, så du kan sagtens løbe og få trænet med junior derhjemme. Samtidig har vi andet løbeudstyr, der kan vise sig at være guld værd på løbeturen. Blandt andet en række forskellige kasketter, så du kan undgå hele tiden at få håret ned i øjnene, eller du kan måske skærme hovedet lidt for solen hvis du er ude at løbe en varm sommerdag. En vigtig del af dit løbeudstyr er naturligvis, at du kan holde dig motiveret, og her kommer et løbearmbånd måske i spil, så du kan tracke din tid og rute, samtidig med der kan høres musik i ørene. Mulighederne er mange.