Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
Gratis levering og 100 dages returnering

Løbesko

(866 Produkter)
1 / 19
Side:af 19

Løbesko

Løb er muligvis den reneste mest universelle form for motion. Uanset om du løber konkurrenceløb på stadion, træner til et maraton, 5 km eller en løbetur i parken - løb er for os alle. Dine sko er det vigtigste udstyr, du har brug for. At vælge de bedste løbesko til dine fødder, performance og overordnede behov er det første skridt mod at opnå dine mål. Forskellige typer løb - stadion, trail eller asfalt - kræver en specifik skotype. Ligesom forskellige steder, stil og din fods naturlige form. adidas har alle typer løbesko, uanset hvordan du løber, dit tempo og løbestil.

Find den rette løbesko

Uanset hvor du løber hen, skal dine løbesko give dig komfort, beskyttelse og støtte hvor og når, du mest har brug for det. De fleste af os kan lide at skifte mellem forskellige typer løb. Nogle gange løber vi ude på gaderne, andre gange presser vi os selv på stadion, hvis vi ikke går på opdagelse i nyt terræn med trail-løb. Det vigtige udgangspunkt er at vælge de rette adidas løbesko til dit løb.

Løb på asfalt

Løb på veje og stier i den friske luft er godt for sjælen. Jævnt, fladt underlag, der fortsætter i det uendelige, gør løb på asfalt populært. adidas' løbesko til asfalt hjælper dig med at stå distancen på vejene med optimal støtte og det rette greb til løb i al slags vejr.  

Løb på stadion

Når det kommer til løb på stadion er fart din ven. adidas' løbesko til stadionløb er udviklet til hurtig acceleration og hjælper dig med at finde dine grænser og derefter overskride dem. De hjælper dig med at løbe hurtigere, stærkere og med mere udholdenhed, mens de sørger for, at du ikke får skader.

Trail-løb

Tag dit løb off-piste og naviger i uudforsket terræn med adidas trail-løbesko. Udstyret med greb til al slags terræn, ekstra beskyttelse, optimal støtte og vandtætte overdele - der er ingen grænser for din frihed.  Stejl hældning, ujævnt underlag, glat terræn og selv vandløb er ingen forhindring for dine løbesko.

Løb på løbebånd

Få dit løb til at arbejde for dig. Løb på løbebånd er det nemme valg, når tiden er begrænset og uforudset vejr holder dig fra at løbe udenfor. adidas' løbesko til løbebånd passer til dit tempo, når turen tages på løbebåndet.

De rette løbesko til dig

Uanset hvordan du løber, er måden, dine fødder lander på, helt unik.  Det er vigtigt at kende sin egen løbestil for at kunne vælge det rette par løbesko.

Erfaring spiller en vigtig rolle, når man skal vælge løbesko. Vælg altid en løbesko, der har den støtte, dine fødder har det bedst med, hvis du planlægger ny højintensiv løbetræning. adidas har sko specielt udviklet til begyndere.

Opdage Mere: