alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Løbesko

 
[548]

Find alsidige løbesko til både damer og herrer, der passer lige godt til en dag på kontoret, en krævende vandretur og til en lang løbetur.

Adizero Adios Pro 3 sko
EQ21 Run sko
Adizero Boston 11 sko
EQ21 Run sko
Ultraboost 22 sko
Ultraboost 22 sko
Ultraboost 22 sko
Ultraboost 22 sko
Ultraboost 22 sko
Galaxy 6 sko
Solarboost 4 sko
adidas x Allbirds sko
Ultraboost 22 sko
Pureboost 22 sko
Pureboost 22 sko
SolarGlide 5 sko
Adizero Adios 7 sko
Adizero Adios 7 sko
Ultraboost 22 sko
Adizero RC 4 sko
Ultraboost 22 sko
Adizero Boston 10 sko
Pureboost 22 sko
ULTRABOOST 22 SKO
Ultraboost 22 sko
ULTRABOOST 22 SKO
Ultraboost 22 sko
ADIZERO X ALLBIRDS 2,94 KG CO2E
Solarcontrol sko
Ultraboost 22 sko
ULTRABOOST 22 sko
Pureboost 22 sko
Adistar sko
SolarGlide 5 sko
EQ21 Run sko
ULTRABOOST 22 sko
adidas by Stella McCartney Ultraboost 20 sko
Terrex Soulstride RAIN.RDY Trail løbesko
Supernova 2.0 sko
Pureboost 22 sko
Adistar sko
Adizero Adios 7 Wide sko
Questar sko
1 / 12
Side:af 12

Løbesko der er klar til start

Det er ikke blot de mange farver og flotte styles, som giver smil på læben, for det gør også den høje kvalitet. De forskellige løbesko hos adidas er nemlig skabt til at give en høj komfort fra du tager dem på, til du krydser målstregen. Det er kombinationen af moderne teknologier og gennemtestede designs, som sikrer dig en perfekt balance mellem styrke og spændstighed. Lette materialer og BOOST-støddæmpning er blot nogle få af de elementer, som ligger bag de mange førsteklasses løbesko fra adidas.

Få mere energi på løbeturen

Uanset om du foretrækker at løbe i naturen eller indendørs, kan du hos adidas altid være sikker på at finde et par løbesko, som passer perfekt til din tur. Det varierede udvalg af styles giver dig mulighed for vælge et par åndbare sko, der klarer både forskellige underlag og vejrforhold med optimal ydelse hele vejen. Nyd følelsen af stabilitet og behagelige såler, som giver dig mere energi samtidig med, at de yder en fantastisk støtte under din tur. Derudover gør vandafvisende materialer og reflekterende elementer det nemt og sikkert at løbe i al slags vejr og på alle tider af døgnet.

Skabt til sport og meget mere

Det er ikke uden grund, at løbesko og sneakers er blandt det mest populære fodtøj. De komfortable sko passer både til løbeturen og til mere eller mindre enhver anden given lejlighed. Hos adidas kan du vælge mellem forskellige farver, mønstre og modeller, hvilket gør det muligt at finde noget til alle look. Det er derfor ikke svært at finde et par, hvad end du skal i byen, på arbejde eller ud i naturen.