alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

løbesko

 
[802]
Pris
139 kr. - 1.999 kr.
1391999

Fornyet energi med løbesko til alle niveauer

Klar, parat, start! De tre gyldne ord, som har fulgt dig siden barnsben lyder – og stopuret starter. Men er du nu iklædt de rette løbesko, så du kan yde optimalt? Fodtøjet er væsentligt og altafgørende for dit løbeoutfit. Løbesko fra adidas er i den grad designet til, at du kan mærke en positiv forskel på dine løbeture. Og når du ikke lige løber, så kan du med fordel nyde skoenes komfort til hverdagsbrug. Det er in at style ethvert type look med løbesko som bindeled. Kjoler, jakkesæt, jeans eller shorts. Alle de veludviklede løbesko sørger for velvære omkring dine fødder, hvad enten du sidder mange timer på kontoret, eller du står op. Løbesko er selvfølgelig specifikt til løb, men drag nytte af form, funktion og mode i alle henseender.

Sko der gør dine fødder sportsklar

Der er mange revolutionerende teknologier at se frem til ved dine nye løbesko. Du opnår i hvert fald alt andet, end en flad oplevelse, når du løber. Tværtimod er innovative udviklinger klar til at sende dig både ud og hjem med komfort. Bounce-støddæmpning, Boost energiafladning, Primeknit overdele med elasticitet og åndbarhed og meget mere. Løbesko fra adidas er proppet med lækkerier både udvendigt og indvendigt, så du hele tiden støttes og hjælpes bedre på vej under løb. Vind, vejr og forskelligartede underlag og udfordringer kan bare komme an, for du finder løbesko til det hele. Selv på de våde dage kan du vedligeholde din træning eller deltage i løb. I den forbindelse sørger GORE-TEX® for, at du kommer i mål med tørre fødder. adidas løbesko byder altid på fede farver og former. Samtidig kan du til tider nyde godt af spændende designsamarbejde og limited editions. Læg dertil et fokus på genanvendelige materialer - og adidas tager dig med ud i fremtiden inden for moderne løbesport.