alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løbesko

 
[272]

Løb behøver ingenting

Løb ved, at hvert tilbageslag har et comeback. Når det kommer til succes, er nedturen intet i forhold til opturen. Dit engagement, din beslutsomhed og dine mål vil altid drive dig fremad. Løb, som du er – impossible is nothing.
Man Martinus Evans laughing wearing adidas.
Woman tying Ultraboost Light running shoes.
Group of people running on a hill wearing adidas.

Løbet blev født frit

Fri for pres. Fri for forventning. Støt dit løb med det rette udstyr.
Løb Sort Ultra 4DFWD skoLøb Sort Ultra 4DFWD sko

Ultra 4DFWD sko

Løb

1 / 6
Side:af 6

Løbesko der er klar til start

Det er ikke blot de mange farver og flotte styles, som giver smil på læben, for det gør også den høje kvalitet. De forskellige løbesko hos adidas er nemlig skabt til at give en høj komfort fra du tager dem på, til du krydser målstregen. Det er kombinationen af moderne teknologier og gennemtestede designs, som sikrer dig en perfekt balance mellem styrke og spændstighed. Lette materialer og BOOST-støddæmpning er blot nogle få af de elementer, som ligger bag de mange førsteklasses løbesko fra adidas.

Få mere energi på løbeturen

Uanset om du foretrækker at løbe i naturen eller indendørs, kan du hos adidas altid være sikker på at finde et par løbesko, som passer perfekt til din tur. Det varierede udvalg af styles giver dig mulighed for vælge et par åndbare sko, der klarer både forskellige underlag og vejrforhold med optimal ydelse hele vejen. Nyd følelsen af stabilitet og behagelige såler, som giver dig mere energi samtidig med, at de yder en fantastisk støtte under din tur. Derudover gør vandafvisende materialer og reflekterende elementer det nemt og sikkert at løbe i al slags vejr og på alle tider af døgnet.

Skabt til sport og meget mere

Det er ikke uden grund, at løbesko og sneakers er blandt det mest populære fodtøj. De komfortable sko passer både til løbeturen og til mere eller mindre enhver anden given lejlighed. Hos adidas kan du vælge mellem forskellige farver, mønstre og modeller, hvilket gør det muligt at finde noget til alle look. Det er derfor ikke svært at finde et par, hvad end du skal i byen, på arbejde eller ud i naturen.