alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Børnetasker

 
[22]

Børnetasker: på farten med børne-habengut

Travlhed i hverdagen kender de fleste familier. Tingene går stærkt og har man nu husket at få det hele med. Børnetasker har plads til alle hverdagsting, så ungerne er godt rustet til ugens program. Tidligt op og i vuggestue eller børnehave. Skoleklokken ringer, eller sportsklubben venter om eftermiddagen. Hver dag er der aktiviteter, der kræver diverse pakkenelliker. Børnetasker til de yngste er sjove minitasker, som kan bæres på selv den mindste ryg. Helt perfekte og motiverende til en sund og aktiv livsstil fra barnsben. Genanvendte materialer inkorporerer et miljømæssigt perspektiv, der lærer nutidens børneflok at tage vare på planeten. En gymnastiktaske til skolens idrætstimer eller til en tur i svømmehallen. Klassiske snørestropper og polyester er det velkendte look til de praktiske rygposer, som er uundværlige til skolestart. Børnetasker til teenagers har plads til nutidens krav. Det hele skal slæbes med på lejrskole og med duffle bags er det lige til at putte alt i ét rum.

Børnetasker – på rejsetur i børnehøjde

Ud af hverdagens trummerum og afsted på eventyr. Hver dag er et nyt eventyr, men rejser rykker for alvor ved minderne. Børnetasker er også rejsetasker. Forstærket bund med plads til de tungere ting samt strategiske lomme-opdelinger giver dig en struktureret pakkemulighed. Adskil vådt fra tørt og brug lynlåslommerne til opbevaring af smartphone, pung og andre personlige sager. Ergonomien er i top på alle børnetasker. Justerbare remme, polstrede rygstykker med ventilering og bærehanke giver dig de optimale betingelser for individuel pasform. Skiftetøj, sportssko, en bamse, madpakke eller skolebøger. Børnetasker holder styr på det hele. Vandafvisende overflader sender børn i alle aldre afsted mod dagens aftaler med tør bagage. Skulderrem og bærehank er ekstra detaljer, der giver forskellige bæremuligheder, for at opretholde en høj fleksibilitet og funktionalitet. adidas-logo og masser af fede farver rammer helt perfekt i et sandt børneunivers.